Έργα από τα Εικαστικά Εργαστήρια Νάουσας στην Γκαλερί Παπατζίκου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ

papatzikou mikri forma

Με μια έκθεση – προβολή του σημαντικού έργου που παράγεται στα εικαστικά εργαστήρια Νάουσας, ξεκινά το εικαστικό της πρόγραμμα η Γκαλερί Παπατζίκου ( Αγ. Αντωνίου 26) το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 , ώρα 8.30 μ.μ, με τίτλο «ΕΡΓΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΙΙ».

Ο ποιητικός λόγος και η εικαστική του απόδοση αποτέλεσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της περσινής χρονιάς των σπουδαστών των Εικαστικών Εργαστηρίων από τα τμήματα Ζωγραφικής και Χαρακτικής.

Την αρμονική συνεργασία του Λόγου και της Εικόνας ανέλαβαν οι σπουδαστές Α. Αλεξίου, Τ. Αλεξίου, Α.-Μ. Αλεξάκη, Κ. Βογιατζούλη, Λ. Δαλαμάρα, Θ. Ζιάκα, Ε. Κοντοπούλου-Προύσαλη, Μ. Κοτσεκίδου, Δ. Κυρκοπούλου, Μ. Λουμπουρδή- Καλπαξίδου, Α. Μπέρσου, Γ. Μπράτση, , Ε. Μώκα, Ε. Ντάρα, Α. Παλαντζίδου, Μ. Παπαδοπούλου, Α. Σμέρνου, Κ. Τζαμάλη, Δ. Σταμένου, Ν. Φραγκοπούλου και Ξ. Χονδρού, εμπνευσμένοι από την ποίηση των Ημαθιωτών ποιητών Μ. Γιαννακοβίτου, Α. Γιτόπουλου, Δ. Καρασάββα, Θ. Μαρκόπουλου, Δ. Ντίκα, Α. Ξανθίδου, Γ. Σακαλή, Η. Τσέχου, Ξ. Χονδρού.

Η ποίηση θα αποκτήσει φωνή από τα μέλη της θεατρικής ομάδας Αίρεσις που θα απαγγείλουν έργα των ποιητών ενώ η Κ. Μάιου στο τσέλο και η Σ. Μάιου στο βιολί συμπληρώνουν ατμοσφαιρικά την εκδήλωση.