Ο Γιάννης Παπαγιάννης στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

papagiannis emporikos

Ο εμπορικός κόσμος βρίσκεται στον πυρήνα του οικονομικού γίγνεσθαι και κινεί την παραγωγή κέρδους και πλούτου, στοιχεία απαραίτητα για την ανάπτυξη και ευημερία.

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας διαπιστώθηκε από κοινού ότι δεν εκτελείται και μάλλον δεν υπάρχει καν σχέδιο από τη συντεταγμένη πολιτεία για τη στήριξη του εμπορικού κόσμου.

Τόσο το εμπορικό κέντρο τη πόλης, όσο και όπου αναπτύσσεται το επιχειρείν στο Δήμο Βέροιας, όχι μόνο δεν λύνονται τα τρέχοντα προβλήματα, αλλά αναφύονται εκ νέου ζητήματα που στο παρελθόν είχαν εξαλειφτεί.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης δεσμεύτηκε, παρουσία των Νίκου Πατσιαβούρα, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Στάθη Βακάλη, πρώην προέδρου, και των στελεχών Γιώργου Κοντογουλίδη, Αθηνάς Τσιπουρίδου και Λένας Μαρκογιαννάκη, να προβεί σε ριζικές δράσεις, αντίστοιχες πόλεων της αναπτυγμένης Ευρώπης, που θα τονώσουν τον εμπορικό κόσμο και θα καταστήσουν τη Δημοτική Αρχή αρωγό και σύμμαχο εμπόρων και πολιτών.