Ισόπαλη 0-0 με Ηρακλή η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria new

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της «Βασίλισσας» με τον Ολλανδό τεχνικό Τον Κάανεν στον πάγκο της, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους παίκτες.

Κακό και δίχως φάσεις ήταν το πρώτο μέρος. Οι δυο ομάδες δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν απειλές κι έμειναν στο 0-0. Η πιο αξιόλογη φάση ήταν για τον Ηρακλή στο 29’ όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Τσιλιανίδης μόνος και ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά με πλάτη στην εστία, ο Αναστασόπουλος όμως μπλόκαρε την μπάλα σταθερά. 

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε κάτι σημαντικά. Η Βέροια συγκριτικά με το πρώτο μέρος, δημιούργησε απειλές όπως αυτή του 69’ όταν ο ο Ρίος εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα και ο Κηπουρός απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 76’ πάλι η Βέροια έγινε απειλητική όταν ο Ρίος ταχύτατα  προσπάθησε να φτάσει απέναντι από τον Κηπουρό, ο Κοντοδήμος την τελευταία στιγμή απόκρουσε και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 80’ ήταν η σειρά του Ηρακλή να βρεθεί στην περιοχή της Βέροιας. Ο Τσιλιανίδης ξέφυγε από τον Σετεμέντε μέσα στην περιοχή πασάρει στον Κυριάκο, αλλά ο τελευταίος για μερικά εκατοστά δεν πρόλαβε την μπάλα. Στο 85’ ο Βουτσιάς έκανε σέντρα από δεξιά, ο Θόρια από τα αριστερά έπιασε το σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 84’ πάλι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ. Συγκεκριμένα σουτ βολίδα του Νατσιόπουλου έξω από την περιοχή, απόκρουσε σε κόρνερ ο Λόπεζ. Στο 86’ η Βέροια δοκίμασε με σουτ του Τραπ αλλά ο Κηπουρός απόκρουσε.

Στο 88’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μάνος δέχθηκε την μπάλα έπειτα από σέντρα του Ρίος αλλά μόνος απέναντι στον Κηπουρό δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Γκόγκιτς): Κηπουρός, Μπουκουβάλας (83' Θόρια), Κοντοδήμος (81' Βουτσιάς), Μπριλάκης (46' Κοντέων), Παπαστεριανός (80' Κραγιόπουλος), Πουρτουλίδης (80' Νατσιόπουλος), Μπαμπά, Κυριάκος (80' Χιονίδης), Ματσούκας (76' Χιντίζης) Ονουάτσι (25' Τσιλιανίδης), Σιατραβάνης (69' Ιντζόγλου)

ΒΕΡΟΙΑ (Τ. Κάανεν): Αναστασόπουλος (33' Καντιμοίρης) (58' Λόπεθ), Αμαραντίδης (46' Οικονόμου), Μπάρμπας (46' Σετεμέντες), Ζούνιορ Άλβες (46' Σιόντης), Γεωργιάδης (46' Αποστολόπουλος), Γκιγιέρμο (46' Βεργώνης) (77' Πλαβούκος), Όστοιτς (46' Τραπ), Φελίπε (46' Ζεζίνιο), Μπεν (46' Μάνος), Μπαργκάν (46' Παυλίδης), Καλτσάς (46' Ρίος)