Έβαλε ψηλά τον πήχη ο Μπίλλης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

bilis paroysiasi

Υψηλούς στόχους βάζει στο Μακροχώρι ο νέος του προπονητής Λεωνίδας Μπίλλης. Κατά την παρουσίασή του από την Μακροχωρίτικη ομάδα είπε ότι δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο παραμονής στην κατηγορία, το θεωρεί δεδομένο, έχει εμπιστοσύνη στον ευατό του και στόχο είναι να φέρει τη νέα του ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. "Γίνεται αξιόλογη προσπάθεια και θα συμβάλω κι εγώ για να πάμε την ιστορία της ομάδας ψηλότερα. Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη. Στόχος μας να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να βάλουμε μακροπρόθεσμους στόχους, ωστόσο θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Αν πίστευα ότι η ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της δεν θα ήμουν εδώ. Αν μιλήσω για παραμονή σημαίνει ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον ευατό μου. Βέβαια, όλα αυτά πρέπει να τα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο" είπε ο κ. Μπίλλης.

Για το πώς επέλεξε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Μακροχωρίου είπε: "Είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή που είμαι στην ομάδα. Μπορεί το Μακροχώρι να μην έχει μεγάλη ιστορία στις επαγγελματικές κατηγορίες, θέλει όμως να χτίσει. Η Γ' Εθνική είναι ένας σύνδεσμος ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Γνωρίζω καλά την κατηγορία. Ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα ήταν η προσέγγιση που έγινε από τον πρόεδρο αλλά και το υλικό που έχουμε. Θα προσπαθήσω να εμφυσήσω στα παιδιά την νοοτροπία του επαγγελματία για να πάνε κι αυτά ψηλότερα".

Σχολιάζοντας τον όμιλο των Ημαθιώτικων ομάδων σημείωσε: "Είναι καλό που δεν είναι μέσα η ΑΕΛ. Όμως υπάρχουν πολλές καλές και ισοδύναμες ομάδες και θα είναι δύσκολο για κάποια από αυτές να ξεχωρίσει. Θα γίνει ένα δύσκολο και καλό πρωτάθλημα".

Για τον προκάτοχό του Κώστα Αραμπατζή είπε: "Είναι από τα 10-15 άτομα από τον χώρο του ποδοσφαίρου που συμπαθώ. Τον είχα προπονητή στον Αιγινιακό, όταν πήραμε για πρώτη φορά την άνοδο στην Γ' Εθνική. Όταν η ομάδα πετύχει τους στόχους της θέλω να είναι δίπλα μας".

Ο κ. Μπίλλης παρουσίασε και τους δυο συνεργάτες του, τον Θάνο Κούρτογλου, βοηθό προπονητή και τον Χρήστο Μανσούρ, προπονητή τερματοφυλάκων.

Από την πλευρά των διοικούντων ο κ. Τύπου ζήτησε την βοήθεια του κόσμου, δήλωσε ότι με την δουλειά η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της κι ευχαρίστησε τον κ. Αραμπατζή για την συνεργασία τους που έληξε πρόσφατα.

Ο υπεύθυνος τύπου Αλέξης Τσακιρίδης αναφέρθηκε στα βήματα που έκανε η ομάδα στο επικοινωνιακό κομμάτι με την δημιουργία ιστοσελίδας, στάθηκε στο πώς χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι, τόνισε ότι θα πέσει μεγάλο βάρος στις μικρές ηλικίες και πρόσθεσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 50 ευρώ και είναι ιδιαίτερα οικονομικά για κάποιον που θέλει να παρακολουθεί τα ματς της ομάδας.