Παρουσίασε Κάανεν η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την παρουσίαση του προπονητή Τον Κάανεν έκανε η ΠΑΕ Βέροια. Ο νέος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την συνεργασία του με την Βέροια και σημείωσε:  "Ήξερα την Βέροια μόνο ως όνομα τώρα είμαι προπονητής της. Είμαι ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη του προέδρου και θα οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει, σε μεγάλες επιτυχίες. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θέλει να οργανώσουμε και τις ακαδημίες. Είμαι έτοιμος να αποδείξω ότι η επιλογή της Βέροιας είναι σωστή. Δέχομαι την κριτική αλλά δεν θέλω να υπάρχουν προσωπικά ζητήματα γιατί θα αντιδράσω. Το ξέρω ότι σε αυτό το κομμάτι της Ευρώπης υπάρχει συναισθηματισμός και είμαι έτοιμος γι αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας".
Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλους φίλους στην Βέροια και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Πρόσθεσε ότι είναι από την ίδια πόλη με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ και ότι τον σέβεται.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά την έναρξη της διοργάνωσης είπε ότι δεν θα είναι πρόβλημα διότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες με καλή φυσική κατάσταση. Πρόσθεσε ότι ο κάθε προπονητής θέλει να φέρνει κάποιους παίκτες, αλλά δεν πρέπει να είναι πολλοί αυτοί. Εντυπωσιάστηκα από το τρέξιμο της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ και μένει σε μένα να δουλέψω την τακτική.

Για το σύστημα που θα ακολουθήσει είπε ότι οι παίκτες πρέπει Ναι είναι έτοιμοι για 2-3 συστήματα, ανάλογα με το ματς. Πρόσθεσε ότι ως Ολλανδός του αρέσει το επιθετικό και πιεστικό παιχνίδι και θα ζητήσει από τους παίκτες να παίζουν για τη νίκη.

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή είπε ότι θα γίνει προσπάθεια για 1-2 παίκτες αλλά θα αποκτηθούν μόνο αν είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες.
Για τις πρώτες εντυπώσεις του είπε ότι όλοι του έχουν δείξει πόσο πολύ τον ήθελαν. Για την πόλη είπε ότι του αρέσει που είναι κοντά στο βουνό.

Για την νέα συνεργασία με τον Μπρντάκοβιτς είπε ότι έχουν πολύ καλή σχέση και ότι ο παίκτης είναι φανταστικός επαγγελματίας που όπου πάει σκοράρει.

Για την συνεργασία με την Σπόρτινγκ ο Τουντζάρης είπε ότι γίνεται σε πλαίσια ανταλλαγής τεχνογνωσίας των ακαδημιών και πρόσθεσε ότι θα υπάρχει και βοήθεια σε επίπεδο μετακίνησης παικτών. Η Βέροια θέλει να στείλει και νεαρούς παίκτες της στην Λισσαβόνα.