Επίσκεψη Βεροιώτη γιατρού της διασποράς στη Δήμαρχο Βέροιας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

 dimarxos kasapids

Τη Δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκε χθες ο κ. Αναστάσιος Κασαπίδης, απόδημος έλληνας της Νέας Υόρκης από το Ταγαροχώρι του Δήμου Βέροιας. Ο κ. Κασαπίδης είναι συνταξιούχος ιατρός χειρουργός στις ΗΠΑ και ασχολήθηκε επί δεκαετίες με τη αρθογραφία σε πλειάδα μέσων ενημέρωσης της διασποράς γράφοντας για την Ελλάδα και τις ομορφιές της.

Συγκινημένος ο κ. Κασαπίδης, που υπήρξε μαθητής στο κτίριο του Γυμνασίου Βέροιας, που σήμερα στεγάζεται το Δημαρχείο, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών:
«Από την παρουσία μου στο μέγαρο του φωτός, το Γυμνάσιο Βεροίας όπου φοίτησα σαν μαθητής όπου οι πνευματικές, ηθικές Ελληνικές αξίες ρίζωσαν μέσα μου και έβαλαν τα θεμέλια προόδου στην μελλοντική μου ζωή.

Αισθάνομαι χαρά και υπερηφάνεια που είμαι φιλοξενούμενος με την αρχόντισσα του τόπου Βεροίας την αξιότιμη Δήμαρχο κ. Ουσουλτζόγλου που το ίδιο οίκημα του πρώην πνευματικού κέντρου, τώρα ακτινοβολεί την ζωτικότητα σε έργα σε όλο το Δήμο Βεροίας.

Η αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του Δήμου μας, με φιλαλληλία, με ειλικρίνεια, με τελικό σκοπό την πρόοδο του τόπου μας, ας γίνουν ο φάρος ο τελικός σκοπός όλων του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεργασία βοηθώντας τη Δήμαρχο μας για μια καλύτερη Βέροια. Εύχομαι σε όλους καρτερικότητα εργασία, έως ότου περάσουμε τον σκόπελο της οικονομικής κρίσης. Ο αλλοδαπός συμπολίτης σας από τη Νέα Υόρκη»