Περιπατητική διαδρομή στο Φαράγγι της Κράστας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 krasta

Την Κυριακή Σεπτεμβρίου 2013 το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας και οι Νέοι Νάουσας οργανώνουν περιπατητική διαδρομή στο Φαράγγι της Κράστας με οδηγό τον Ηλία Τσέχο.

"Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΠΕ Νάουσας 233202511 ή στους «Νέους Νάουσας». Ξεκινάμε από το πάρκο της πόλης με τα αυτοκίνητα μας στις 10.30 π.μ. Στο Γιαννακοχώρι και στην περιοχή Αλώνι τα αφήνουμε για να συνεχίσουμε με τα πόδια . Τελικός προορισμός ο φανταστικός Καταρράκτης . Χρόνος διαδρομής 2,5 ώρες. Όσοι δε θέλουν να φτάσουν μέχρι τον Καταρράκτη θα μπορούν να παραμείνουν στην περιοχή πριν «τα πράσινα νερά» και να ξεκουραστούν και να περιμένουν την επιστροφή όσων επιθυμούν να συνεχίσουν. \

Θα ακολουθήσει η επιστροφή όλων στο σημείο εκκίνησης. Το σύνολο του χρόνου της δράσης προβλέπεται να είναι 5-6 ώρες. Θα έχουμε μαζί μας γαλότσες ή αθλητικά παπούτσια και σακίδιο με νερό και τροφή (σάντουιτς, σοκολάτα κλπ). Μπορείτε να έχετε και μαγιό να κάνουμε μπάνιο στα υπεροχα νερά του φαραγγιού. Διαδρομή σημεία σταθμοί όπως τα ονόμασε ο κ. Τσέχος: Γιαννακοχώρι, γαλάζια νερά, πράσινα νερά , μαύρο λιμάνι, καταρράκτης" αναφέρει η ανακοίνωση.