«Ντάιμα αχτέρ(ι)»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 papatzikoy seli

Η Βίκυ και ο Τάκης Παπατζίκος  άνοιξαν το σπιτικό τους στο Σέλι, κάλεσαν φίλους και  γιόρτασαν παρέα το τέλος του καλοκαιριού και τον ερχομό του Φθινοπώρου.

Το ζεύγος, Σελιώτες και λάτρεις του χωριού, σε μια προσπάθεια ανάδειξης του τόπου, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, οργάνωσαν την πολύ επιτυχημένη συνάντηση των μελών του Ομίλου Σκράμπλ Βέροιας στο Σέλι και ως .άψογοι διοργανωτές και  οικοδεσπότες, φρόντισαν για όλα, χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.

Κατά κοινή ομολογία, ήταν μια υπέροχη μέρα, οι οικοδεσπότες δημιούργησαν μια φιλόξενη και ζεστή γωνιά στον κήπο τους, έστρωσαν  όμορφα τραπεζομάντιλα, πολύτιμη κληρονομιά, πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα,  ζεστό τσάι του βουνού  και περιποιήθηκαν  τους καλεσμένους τους τόσο  που η χαρά ήταν έκδηλη  στα πρόσωπά όλων.

Οι αγώνες που έγιναν στο καφέ «Αγέρι» ανέδειξαν νικήτριες κατά σειρά τις κυρίες Ρούλα Καραμαντά, Ρίτσα Λίτσα και Νίκη Θεοδοσιάδου.

Τά έπαθλα στις τρεις νικήτριες (μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες) ήταν προσφορά της Καλλιόπης Φύκατα.

Από το κάλεσμα, συγκεντρώθηκε ένα χρηματικό ποσό, ως ενίσχυση για τον «Σύλλογο Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Η καλή παρέα, η δροσιά, οι ομορφιές  και ο καθαρός αέρας του βουνού απογείωσαν το κέφι και η γιορτή έκλεισε με την ευχή «ντάιμα αχτέρ(ι).