Πως σχολιάζουν οι προπονητές της Ημαθίας την κλήρωση της Γ' Εθνικής

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

enosi naousa2

Τα πρώτα τους σχόλια για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής και για την κλήρωση έκαναν οι προπονητές των τριών ομάδων της Ημαθίας. Συγκεκριμένα σχολίασαν τα εξής:

"Δεν μπορούμε πολλά. Πάμε στο άγνωστο. Ανατραπήκαν τα πάντα, γιατί περιμέναμε να παίξουμε στον β' όμιλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε. Πάντως, ο τρίτος όμιλος είναι μια πρόκληση και για την ομάδα μας αλλά και για τον κόσμο. Θα αντιμετωπίσουμε νέες ομάδες και θα πρέπει να ψαχθούμε για να πάρουμε πληροφορίες γι αυτές. Η Νάουσα θα κοιτάξει πρώτα το δικό της παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα" είπε ο κ. Αργυρίου.

"Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την κλήρωση θετική ή αρνητική. Πάμε σε έναν άγνωστο όμιλο και δεν γνωρίζουμε πολλές από τις ομάδες" τόνισε ο Νίκος Παπανώτας.

"Αναφορικά με τον όμιλο, μπορεί να λείπει η ΑΕΛ αλλά έχει δυνατές ομάδες όπως είναι η Λαμία, η Κύμη, οι ομάδες της Ημαθίας, η Νεοκαισάρεια. Δούλεψα στη Λάρισα και ξέρω ότι οι Λαρισαϊκές είναι δυνατές ομάδες. Λείπει το μεγάλο όνομα αλλά θα γίνει αγώνας μέχρι το τέλος. Το πρόγραμμα δύσκολα ματς στην αρχή και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο ξεκίνημα".