Αναστασόπουλος: «Να έχουμε ανάλογη συνέχεια»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

anastasopoulos3

Ο Νίκος Αναστασόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ισοπαλία της Βέροιας με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ημαθίας τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και στόχος είναι η ανάλογη συνέχεια μετά το αήττητο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου πρώτα απ' όλα. Κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος, ξέραμε που θα χτυπήσει ο Παναθηναϊκός γιατί είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου. Έχουμε μία τάση όπως φαίνεται να γυρνάμε τα ματς, δεχτήκαμε ένα άτυχο γκολ, όμως στην συνέχεια καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς. Πήγα να διώξω την μπάλα, αλλά ο αντίπαλος την τσίμπησε με πρόλαβε και ήρθε έτσι το γκολ.

Το περίμενα να πέσει ο Παναθηναϊκός, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλό μας. Πιστεύω έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, με Πλατανιά μείναμε με 10 παίκτες αλλά το γυρίσαμε, το ίδιο με τον ΟΦΗ. Έχουμε πολύ καλό σύνολο, σύντομα θα είμαστε μία καλή ομάδα. Κάναμε καλό ξεκίνημα, εύχομαι να είναι ανάλογη και η συνέχεια. Θέλει πολύ δουλειά, οι 5 βαθμοί δεν λένε τίποτα. Ξέρουμε πως πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια, μία είσαι μία δεν είσαι, αν χαλαρώσεις μπορεί να πέσεις ανά πάσα στιγμή. Τώρα το κεφάλι κάτω, πρέπει να ετοιμαστούμε γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα είχαμε πίεση, με τον Παναθηναϊκό παίζαμε και με τόσο κόσμο. Είναι μία μεγάλη ομάδα, που όμως δεν είναι ακόμα έτοιμη, θέλει χρόνο και δουλειά. Εμείς, χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, εκεί θα τελείωνε και το παιχνίδι. Πιστεύω πως δε θα μπορούσε να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός. Τώρα κοιτάμε μπροστά, ελπίζω να πάνε όλα καλά».