Αναστασίου: "Πικρό αποτέλεσμα"

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

anastasiou

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Βέροια ικανοποίησε τον Γιάννη Αναστασίου όχι όμως και το αποτέλεσμα το οποίο χαρακτήρισε πικρό.

Ο τεχνικός των πράσινων υποστήριξε ότι η ομάδα του έψαξε σωστά από την αρχή μέχρι το τέλος το γκολ που θα της έδινε τη νίκη αλλά η ατολμία και η αστοχία των παικτών του Τριφυλλιού έφερε την ισοπαλία.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στο πρώτο μέρος από την Βέροια. Πετύχαμε ένα γκολ είχαμε ένα δοκάρι και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος η συμπεριφορά μας σαν ομάδα ήταν και πάλι καλή. Είχαμε μόνο μια άτυχη στιγμή στο γκολ που δεχτήκαμε όχι από οργανωμένη επίθεση. Ήταν ένα στημένο, κάναμε ένα λάθος και από κοντά δεχτήκαμε το γκολ.

Εν συνεχεία κάναμε Κάναμε ένα ακόμα λάθος, ατομικό από τον Νάνο που θα μπορούσε να μας στοιχίσει το παιχνίδι. Στη συγκεκριμένη φάση αξίζουν συγχαρητήρια στον Μαρινάκη ο οποίος κυνήγησε την φάση μέχρι τέλους και έδιωξε την μπάλα. Η ομάδα όμως και μετά το γκολ αντέδρασε πολύ καλά από τα πλάγια, φέραμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες.

Σταθήκαμε άτυχοι, δεν σταθήκαμε, όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε καθώς οι παίκτες μας δεν σημείωσαν κάποιο γκολ. Είναι πικρό αποτέλεσμα για μας καθώς κάναμε καλή προσπάθεια και δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Τώρα έχουμε και την διακοπή η οποία θα μας βοηθήσει. Προσπαθούμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, έχουμε αρκετά προβλήματα από την αρχή και το καλό είναι ότι δεν υπάρχει άτομο αλλά ομάδα. Θεωρώ πως όσα παιδιά παίξανε σήμερα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό".

Είδαμε τους παίκτες να είναι άτολμους και να μην σουτάρουν, τι φταίει;

"Είχαμε μια ατονία να σουτάρουμε από τον άξονα. Σαν σκέψη βγήκαμε από τα άκρα, εκεί μας έδωσε χώρο η Βέροια και αυτόν εκμεταλλευτήκαμε. Βέβαια μέσα στην περιοχή χρειάζεσαι μεγαλύτερη αποφασιστικότητα που δεν την είχαμε ούτε σήμερα, ούτε στο ματς με τον Πανιώνιο".

Έχει έρθει ο Πράνιτς, επειδή στην καριέρα του έχει παίξει ως αριστερό χαφ, εξτρέμ αλλά και μπακ εσείς για που τον υπολογίζετε;

"Καταρχήν δεν τον αποκτήσαμε. Είναι ένας παίκτης που η φυσική του θέση είναι αριστερό χαφ και αριστερό μπακ. Όχι αριστερό εξτρέμ. Η θέση του είναι αριστερός χαφ φυσικός".

Είχατε σηκώσει τον Ατζαγκούν από το 60' αλλά τελικά προτιμήσατε να βάλετε στο τέλος τον Αποστολόπουλο. Δεν ήταν έτοιμος ακόμα;

"Ο Ατζαγκούν ήρθε πιο πολύ για να εγκλιματιστεί. Πρέπει να μπει στην φιλοσοφία μας χρειάζεται χρόνο ακόμα. Πιστεύω ότι εκείνη την ώρα ήταν καλύτερο να μπει ο Αποστολόπουλος που ξέρει καλύτερα το παιχνίδι μας και που θα μπορούσε να σκοράρει πιο εύκολα".