Κυκλοφοριακά μέτρα γύρω από την Αστυνομική Διεύθυνση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι για λόγους ασφαλείας του κτιρίου, του προσωπικού και των οχημάτων, θα ληφθούν κυκλοφοριακά μέτρα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Διεύθυνσης αναφέρει:

" Διακόπτουμε την κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων, στο τμήμα της οδού Σωτηρίου Πέτρουλα, από το ύψος του κτιρίου της Α.Δ. Ημαθίας έως τη συμβολή της με την οδό Σαμψούντος και στο τμήμα της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, από το ύψος του κτιρίου της Α.Δ. Ημαθίας έως τη συμβολή της με την οδό Σαμψούντος, καθημερινά και κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00.

Απαγορεύουμε τη στάση και τη στάθμευση παντός είδους οχημάτων, επί της οδού Σαμψούντος από την συμβολή της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Σ. Πέτρουλα, στο τμήμα έμπροσθεν του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.

Απαγορεύουμε τη στάση και τη στάθμευση παντός είδους οχημάτων, πλην υπηρεσιακών, επί της οδού Σ. Πέτρουλα από τη συμβολή της με την οδό Σαμψούντος έως το όριο της οικοδομικής γραμμής του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.