Το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ και στην Ημαθία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΗΜΑΘΙΑ

kne

Το 39ο Φεστιβάλ ταξιδεύει βόρεια και θα βρίσκεται στις 30 Αυγούστου στη Νάουσα και στις 6 Σεπτέμβρη στη Βέροια. Στη Νάουσα, οι διεργασίες του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην πλατεία Καρατάσου.

Θα γίνει κεντρική ομιλία από το μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, σύντροφο Σωτήρη Ζαριανόπουλο, προβολή project από μαθητές με θέμα «το σχολείο που μας αξίζει», γκράφιτι από μαθητές, και συναυλία από τοπικό συγκρότημα. Στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος από τις 18:00 το απόγευμα και εργαστήρι χειροτεχνίας υπό την επιμέλεια των Αμπατζόγλου Κωσταντία και Τσαβδαρίδου – Αμπατζόλου Δεσποινα για ηλικίες 4 - 13 ετών.

Το κεντρικό Φεστιβάλ του Νομού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη στη Βέροια, στην Πλατεία Ελιάς. Θα υπάρχει ομιλία από την συντρόφισσα Καπέτη Θεανώ μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θεματικά project μαθητών και συναυλία από μαθητικά τοπικά συγκροτήματα. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου καθώς και εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής υπό την επιμέλεια των Αμπατζόγλου Κωσταντία και Τσαβδαρίδου – Αμπατζόγλου Δέσποινα.