"One Direction", "Αεροπλάνα" και "Elusium" στο Σταρ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

star 1direction

Αιθ 1 : ONE DIRECTION: THIS IS US 3D

Ώρες προβολών: σε3D προβολή: 20.30

Σκηνοθεσία: ΜΟΡΓΚΑΝ ΣΠΑΡΛΟΚ.

Περίληψη: Το ONE DIRECTION: THIS IS US, πραγματεύεται τη συναρπαστική ιστορία ενός παγκόσμιου μουσικού φαινομένου. Εμπλουτισμένη με υλικό από live συναυλίες, αυτή η ταινία μας διηγείται τις ιστορίες των Niall, Zayn, Liam, Harry και Louis. Θα παρακολουθήσουμε πως τα κατάφεραν και έκαναν το γιγαντιαίο άλμα προς τη δόξα και την κορυφή. Ξεκίνησαν από το X-Factor, κατέκτησαν τον κόσμο και έφτασαν να δίνουν συναυλίες στο διάσημο O2 Arena στο Λονδίνο. Ακούστε τα από τους ίδιους και δείτε μέσα από τα δικά τους μάτια, πως είναι να είσαι ένας από τους One Direction.

EXTRA:
Από τους New Kids on The Block και τους Take That ερχόμαστε στο σήμερα και τους One Direction. Το πιο αναγνωρισμένο και επιτυχημένο boy band αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Η ζωή τους, σαν παραμύθι, έγινε ταινία. Πως πέντε παιδιά κυνήγησαν το όνειρό τους και από την άσημη και καθημερινή ζωή τους βρέθηκαν να δίνουν συναυλίες στα πιο διάσημα μέρη του κόσμου, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται εν ριπή οφθαλμού, και τα τραγούδια τους να έχουν φτάσει στην κορυφή των charts. Το συγκρότημα έχει εκατομμύρια πιστούς facebook και twitter fans που ενημερώνονται για κάθε τους κίνηση στην επαγγελματική, αλλά και προσωπική ζωή τους. Ακόμη, αμέτρητοι teenagers και μη έχουν ταυτιστεί μαζί τους, αφού πρόκειται για πέντε νέους ανθρώπους που κυνήγησαν και έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους. Ας τους ακολουθήσουμε με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Morgan Spurlock (Super Size Me) και ας ταξιδέψουμε μαζί τους, για να νιώσουμε το φανταστικό ταξίδι που βιώσαν και συνεχίζουν να βιώνουν. Οι One Direction ήρθαν και τάραξαν για τα καλά τα νερά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Πρόκειται για μια πραγματική μουσική αποκάλυψη. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν 2 χρόνια αυτά τα αγόρια δεν είχαν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους. Τελικά, το όνομά τους κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, υπάρχει μόνο μια κατεύθυνση για τους One Direction και αυτή είναι η κορυφή.

  • Trivia / Fun Facts
  • Κάθε μέλος των One Direction συμμετείχε ξεχωριστά σαν σόλο καλλιτέχνης στο βρετανικό X-Factor, αλλά κανείς τους δεν κατάφερε να προκριθεί. Στη συνέχεια δημιούργησαν το group.
  • Σαν group κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό τερματίζοντας στην τρίτη θέση.
  • Ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ τον Ιανουάριο του 2011.
  • Το 2012 υπέγραψαν συμβόλαιο με την Columbia Records στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Το πρώτο τους άλμπουμ "Up All Night" κυκλοφόρησε στη Βρετανία το Σεπτέμβριο του 2011 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες το Φεβρουάριο του 2012.
  • Μέχρι τον Αύγουστο του 2012 οι One Direction είχαν πουλήσει δώδεκα εκατομμύρια δίσκους.
  • Το "Take Me Home" ήταν το δεύτερο άλμπουμ του group που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2012 στη Βρετανία και μετά από λίγες ημέρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Το "Take Me Home" ήταν το τέταρτο best-selling άλμπουμ μέσα στο 2012, πουλώντας 4.4 εκατομμύρια. Ήταν νούμερο ΕΝΑ σε 27 χώρες. Περίπου 3 εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα.
  • To single "Live While We're Young" από το άλμπουμ κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2012.
  • Οι One Direction ήταν οι νικητές των Βρετανικών μουσικών βραβείων 2012 με το τραγούδι "What Makes You Beautiful" στην κατηγορία "καλύτερο βρετανικό τραγούδι".
  • To Δεκέμβριο του 2013 οι One Direction ήταν το πρώτο όνομα σε συναυλία στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 10 λεπτά.
  • Το 2012 οι One Direction κέρδισαν 3 βραβεία στα MTV Video Music Awards.
  • Στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο, οι One Direction τραγούδησαν το "What Makes You Beautiful".
  • Το video του "What Makes You Beautiful" έχει πάνω από 100 εκατομμύρια VEVO views.
  • Οι One Direction έχουν πάνω από 5 εκατομμύρια Facebook fans και 3 εκατομμύρια followers στο Twitter

Αιθ 1 : ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 3D (ΜΕΤΑΓΛ) -PLANES 3D

Ώρες προβολών: σε απλή προβολή και σε 3D προβολή: 18.30

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ , ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ , ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ

Όσο οι τροχοφόροι ήρωες των Αυτοκινήτων γκαζώνουν στους δρόμους, σε έναν άλλο κόσμο, πιο ψηλά, κάποιοι νέοι παράτολμοι ήρωες διασχίζουν του αιθέρες στη νέα τρισδιάστατη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney. Το «Αεροπλάνα» είναι μια συναρπαστική κωμωδία σε παραγωγή του John Lasseter, ενός από τα πιο δημιουργικά μυαλά του σύγχρονου animation, που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Dusty, ενός ταπεινού μονοκινητήριου αεροπλάνου που τολμά να λάβει μέρος στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του. Μαζί του θα γνωρίσουμε μια νέα αξέχαστη ομάδα που πετάει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, απογειώνοντας την ταινία.

Μετά την συνέχεια των καταπληκτικών «αυτοκινήτων» έρχονται τα «αεροπλάνα». Μία ταινία για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα υα σας μείνει αξέχαστη.

Θερινή αίθουσα - Αιθ 2 : ELYSIUM

Ώρες προβολών: Αιθ 2 : 19.30
Θερινή αίθουσα 22.00

Ηθοποιοί: ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ , ΤΖΟΝΤΙ ΦΟΣΤΕΡ , ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΙΧΤΝΕΡ , ΑΛΙΣ ΜΠΡΑΓΚΑ , ΣΑΡΛΤΟ ΚΟΠΛΕΙ.

Περίληψη: Έτος 2159. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι πολύ πλούσιοι που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και οι υπόλοιποι άνθρωποι που ζουν στον κατεστραμμένο, υπέρ-κατοικημένο πλανήτη Γη. Όσοι ζουν στη γη προσπαθούν απελπισμένα να ξεφύγουν, αφού έχει εξελιχτεί σε έναν πλανήτη που υπερισχύει το έγκλημα και η φτώχεια και η έλλειψη ιατρικής φροντίδας που παρέχεται στον Elysium. Κάποιοι στον Elysium θα κάνουν τα πάντα για να ενισχύσει τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δεν θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium. Παρόλαυτά οι άνθρωποι στη Γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιο τρόπο μπορούν. Όταν η ζωή του Max, (Matt Damon) κρέμεται από μία κλωστή θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή που μπορεί όχι μόνο να σώσει τη δική του ζωή, αλλά και να επιφέρει την ισορροπία ανάμεσα σ' αυτούς τους δύο κόσμους.

Μία ταινία επιστημονικής φαντασίας (όχι τόσο μακρινή από το σήμερα), που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χειμερινής σεζόν του κινηματογράφου.

Προσεχώς:
Στρουμφάκια 3D (ΜΕΤΑΓΛ) 5/9
Οικογένεια Miller 5/9