Νέο διδακτήριο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία στη Βέροια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τώρα και στην πόλη της Βέροιας άνοιξε το νέο διδακτήριο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία υπό την διεύθυνση της κ. Τσέου Κρυσταλλίας. Το νέο διδακτήριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στη διεύθυνση Μητροπόλεως 41, στον 1ο όροφο.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία, εδώ και 30 χρόνια, δραστηριοποιούνται στο χώρο της ιδιωτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με αποκλειστική ειδίκευση στις Ξένες Γλώσσες και απευθύνονται σε σπουδαστές όλων των ηλικιών: παιδιά, εφήβους, φοιτητές και επαγγελματίες. Η πολυετής εμπειρία τους, ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός σπουδαστών και το υψηλότερο ποσοστό επιτυχιών στην απόκτηση πτυχίων με την πρώτη φορά, αποδεικνύουν γιατί είναι η 1η δύναμη στον τομέα της ξενόγλωσσης ιδιωτικής εκπαίδευσης στη Βόρεια Ελλάδα. Η ειδική μεθοδολογία που ακολουθείται, η πείρα που έχει αποκτηθεί, ο προσανατολισμός των σπουδών στις ιδιαιτερότητες αυτής της γλώσσας και η σωστή οργάνωση αποτελούν εγγύηση για άριστα αποτελέσματα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν ! ! ! !

Για περισσότερες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2331077555

Ώρες λειτουργίας : 10 - 2:30  και  5 – 9

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.pliroforiodotis.gr/skalogrea-veria