Τι είπαν Γεωργιάδης, Μπρντάκοβιτς μετά τη νίκη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

georgiadis ofi

Η νίκη σε κάθε ματς είναι ο στόχος των παικτών της Βέροιας σύμφωνα με τις δηλώσεις των Μρντάκοβιτς και Γεωργιάδη μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην κάμερα του Novasports και τον Παναγιώτη Στεφάνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γεωργιάδης: «Το περιμέναμε αυτό και εάν δεν το περιμέναμε εμείς ποιος θα το περίμενε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και σήμερα δείξαμε ότι ήταν δίκαιη η νίκη.

Το ματς κρίθηκε στη δύναμη της έδρας αλλά και στο ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύ σημαντική. Ένας αγώνας τα έχει όλα μέσα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι και στο τέλος βγαίνεις ευχαριστημένος όταν παίρνεις τη νίκη. Κάθε νίκη μας κάνει καλό στην ψυχολογία μας και κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια ενώ σκοπός μας είναι να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς».

Μρντάκοβιτς: «Είναι η πρώτη φορά που χάνω πέναλτι στην καριέρα μου. Εάν δεν σκόραρα θα ήταν πολύ δύσκολη η βραδιά για μένα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν έτσι αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Αφιερώνω το γκολ στο γιο μου».

Οι παίκτες του ΟΦΗ, Δασκαλάκης και Τριποτσέρης μίλησαν στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα τονίζοντας πως είναι αρχή ακόμα ενώ ανέφεραν πως είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δασκαλάκης: «Θεωρώ ότι η Βέροια ήταν περισσότερο ψυχωμένη. Έπαιξε στην έδρα της ,ήθελε τη νίκη και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Ανοιχτήκαμε και όταν δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και όλα τελείωσαν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και ένα δοκάρι και εάν είχαμε προηγηθεί το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά και θα πάμε για τη νίκη. Είναι νωρίς ακόμα και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια».

Τριποτσέρης: «Στην αρχή είχαμε το πάνω χέρι αλλά ήμασταν άτυχοι. Είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και αυτό μας αποδιοργάνωσε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε. Όλη η ομάδα δουλεύει για το γκολ και είμαστε καινούργια ομάδα. Τα γκολ θα έρθουν γιατί έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τον Πλατανιά όπως και δήποτε. Πρέπει να γίνουμε πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο, έχουμε καλή σχέση και δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι».