Ικανοποιημένος από τη νίκη ο Στεβάνοβιτς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

stevanovic veria2

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Βέροιας Γκόραν Στεβάνοβιτς μετά το ματς. «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Θεωρώ ότι παίξαμε καλά και στο πρώτο μέρος, παρά το χαμένο πέναλτι. Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική και φθάσαμε στη νίκη. Είναι σπάνιο για τον ΟΦΗ να μην κάνει ούτε μια ευκαιρία.

Σε ερώτηση για το ότι η Βέροια σημειώνει για ένα ακόμη ματς δυο τέρματα στο δεύτερο μέρος είπε ότι οι παίκτες πιστεύουν στον εαυτό τους.

Σε άλλη ερώτηση για το τι ήταν εκείνο που σταμάτησε τους επιθετικούς του ΟΦΗ είπε. «Δεν θέλω να κάνω ιδιαίτερη ανάλυση. Έχουμε παίκτες που έβγαιναν γρήγορα πάνω στην μπάλα και απομάκρυναν τον κίνδυνο».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Παύλος Δερμιτζάκης αναγνώρισε την ανωτερότητα της Βέροιας. «Η νίκη της Βέροια είναι δίκαιη. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Ήρθαμε για τη νίκη όπως θα κάνουμε σε όλες τις αναμετρήσεις. Εκτός από το πρώτο τέταρτο, που ήμασταν συγκεντρωμένοι, που κλέβαμε μπάλες και βγαίναμε στις αντεπιθέσεις, μετά το 20' χάσαμε τον ρυθμό μας. Αργούσαμε στην ανάπτυξη και δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε σαν ομάδα. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το ματς όπως θέλαμε. Δεν με πειράζει τόσο η ήττα γιατί δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία. Με πειράζει η εικόνα μας. Δεν ήταν καλή και δεν ήταν εικόνα που αρμόζει σε ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Όταν αξιολογείς σωστά, μόνο χρήσιμα συμπεράσματα βγάζεις. Μέσα από την δουλειά θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα. Είμαστε νέα ομάδα και πολύ σύντομα θα φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».