Χωρίς Ντα Κόστα με ΟΦΗ η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

bargan dakosta

Χωρίς τον Φίλιππε Ντα Κόστα ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ η Βέροια το Σάββατο στις 5.15μμ. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε και μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Γκόραν Στεβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αναστασόπουλος Νικος, αντοιμήρης Γιώργος, Γεωργιάδης Νίκος, Αμαραντίδης Δημήτρης, Ορέστες Άλβες, Μπάρμας Κώστας, Τζημογιάννης Νίκος, Σεντεμέντες Ιωάννης, Τράπ Πέτρ, Όστοιτς Μπράγκο, Βεργώνης Αλέξανδρος, Παυλίδης Χαράλαμπος, Μπαργκάν Κεννάν, Καλτσάς Νίκος, Πλαβούκος Παναγιώτης, Μπέν Μοχάμετ, Μάνος Δημήτρης, Μντράκοβιτς Μίλαν, Σεκούντο Ρίος.

Εκτός από τον Ντα Κόστα, θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Αποστολόπουλος, Γκιγιέρμο.

Ο ΟΦΗ

Με 19 παίκτες, συν τον Περογαμβράκη που αισθάνεται καλύτερα, θα «πετάξει» στις 7.30μμ. για την Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ και έπειτα οδικώς θα φτάσει στην Βέροια, για το αυριανό παιχνίδι με την ομώνυμη τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο ΒΑΚ, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης επέλεξε τους παρακάτω παίκτες για το αυριανό παιχνίδι και οι οποίοι είναι οι: Δασκαλάκης, Αγριμάκης, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Ζβαστίγια, Καλαϊτζιτς, Βερόν, Γκαλέτι, Ζε, Κουτσιανικούλης, Μακρής, Νιμανί, Όγιος, Περογαμβράκης, Ροβύθης, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Παπάζογλου, Μονιάκης, Κυζιρίδης και οι Μπανούσης, Γιαγκιόζης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος και ο Φερναντέζ που στην σημερινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.