Στις 7/9 ανοίγει το μπακάλικο «Ο Μπακαλόγατος»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ

Η θεατρική παράσταση «Ο Μπακαλόγατος», που παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία τον περασμένο Φεβρουάριο η θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής» και έπειτα από μεγάλη απαίτηση του κοινού, ο Ζήκος θα ξανακαβαλήσει το ποδήλατό του και θα ξανανοίξει το μπακάλικό του το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου για μία παράσταση στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας στις 21:00 το βράδυ.

Στην μπακαλοταβέρνα του κυρ Παντελή και στην αυλή του σπιτιού του κυρ Μανώλη, ο Ζήκος και οι υπόλοιποι ήρωες θα προσφέρουν για ακόμα μία φορά ρεσιτάλ γέλιου, μέσω του φρενήρη ρυθμού, αστείων διαλόγων και ευτράπελων σκηνών που καθήλωσαν το κοινό της Νάουσας που κατέκλυσε το Δημοτικό Θέατρο κατά τη διάρκεια των προηγούμενων παραστάσεων.

Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι: Χάρης Αδαμίδης, Παύλος Ιωσηφίδης, Δημήτρης Πάζος, Δημήτρης Δροσούνης, Ζήνων Μυλωνάς, Ελένη Ζαφείρκου, Ελένη Δημοπούλου, Ελένη Χατζηκώστα, Κώστας Γιάντσης, Ζωή Δασκαλάκη, Χριστίνα Ρούσου, Γιάννης Κουκούλος.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο χειμερινό Δημοτικό Θέατρο την ίδια ώρα. Γενική είσοδος 5€.
Τα μέρη προπώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα από τα τοπικά ΜΜΕ και τις ιστοσελίδες http://episkinistheater.blogspot.gr και https://www.facebook.com/onstagetheater

Σκηνοθεσία-σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου
Ενδυματολογία: Χριστίνα Ρούσσου
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Πάζος
Μουσική έναρξης: Κώστας Γιάντσης
Ήχος-Φωτισμοί: Φίλιππος Πηδάσης
Μακιγιάζ: Ελένη Διάκογλου, Νίκη Τσιώτσιου
Υπεύθυνη σκηνής: Τάνια Γιάντση
Κομμώσεις: Μελίνα Κελεσίδου.