Στεφάνοβιτς: "Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΟΦΗ"

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήρη εικόνα του ΟΦΗ έχει για το αυριανό ματς ο τεχνικός της Βέροιας Γκόραν Στεβάνοβιτς. Μιλώντας για το Σαββατιάτικο ματς είπε.

«Τώρα έχουμε καλή εικόνα του ΟΦΗ και είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ξέρω και ποια ομάδα πρέπει να ξεκινήσει διότι έχω καλές πληροφορίες από ΟΦΗ. Περιμένουμε πολύ καλό αγώνα. Είπα και στους παίκτες ότι ο αγώνας είναι μια μεγάλη γιορτή. Ξέρω από παίκτης, ότι οι φίλαθλοι μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν αέρα στην πλάτη μας. Η προσπάθεια των παικτών στην προετοιμασία, αξίζει την βοήθεια του κόσμου».

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον ΟΦΗ σχολίασε: «Ο ΟΦΗ είναι έμπειρη ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στο παιχνίδι μας. Θεωρώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα οι στημένες φάσεις».

Για τις αδυναμίες της Βέροιας απάντησε: «Πρέπει να ρίξω το βάρος της προσπάθειας με τους παίκτες που έχω κι όχι να σκέφτομαι τι δεν έχω. Για μένα είναι οι καλύτεροι. Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες. Για να έχει αξία ο βαθμός του Πλατανιά, πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ».

Ο Γενικός Αρχηγός Πόλυς Χουρσουζίδης έκανε ένα κάλεσμα στον κόσμο.

Αγωνιστικά θα λείψουν οι τιμωρημένοι Γκιγιέρμο, Αποστολόπουλος. Η συμμετοχή του Ντα Κόστα θα κριθεί στην προπόνηση της Παρασκευής.