"Αεροπλάνα" και "Elusium" στο Σταρ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

star elysium

Αιθ 1 : ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 3D (ΜΕΤΑΓΛ) -PLANES 3D

Ώρες προβολών: σε 3D προβολή: 18.30
σε απλή προβολή: 20.30

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ , ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ , ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ

Όσο οι τροχοφόροι ήρωες των Αυτοκινήτων γκαζώνουν στους δρόμους, σε έναν άλλο κόσμο, πιο ψηλά, κάποιοι νέοι παράτολμοι ήρωες διασχίζουν του αιθέρες στη νέα τρισδιάστατη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney. Το «Αεροπλάνα» είναι μια συναρπαστική κωμωδία σε παραγωγή του John Lasseter, ενός από τα πιο δημιουργικά μυαλά του σύγχρονου animation, που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Dusty, ενός ταπεινού μονοκινητήριου αεροπλάνου που τολμά να λάβει μέρος στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του. Μαζί του θα γνωρίσουμε μια νέα αξέχαστη ομάδα που πετάει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, απογειώνοντας την ταινία.

Μετά την συνέχεια των καταπληκτικών «αυτοκινήτων» έρχονται τα «αεροπλάνα». Μία ταινία για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα υα σας μείνει αξέχαστη.

Θερινή αίθουσα - Αιθ 2 : ELYSIUM

Ώρες προβολών: Αιθ 2 : 19.30
Θερινή αίθουσα 22.00

Ηθοποιοί: ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ , ΤΖΟΝΤΙ ΦΟΣΤΕΡ , ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΙΧΤΝΕΡ , ΑΛΙΣ ΜΠΡΑΓΚΑ , ΣΑΡΛΤΟ ΚΟΠΛΕΙ.

Περίληψη: Έτος 2159. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι πολύ πλούσιοι που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και οι υπόλοιποι άνθρωποι που ζουν στον κατεστραμμένο, υπέρ-κατοικημένο πλανήτη Γη. Όσοι ζουν στη γη προσπαθούν απελπισμένα να ξεφύγουν, αφού έχει εξελιχτεί σε έναν πλανήτη που υπερισχύει το έγκλημα και η φτώχεια και η έλλειψη ιατρικής φροντίδας που παρέχεται στον Elysium. Κάποιοι στον Elysium θα κάνουν τα πάντα για να ενισχύσει τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δεν θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium. Παρόλαυτά οι άνθρωποι στη Γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιο τρόπο μπορούν. Όταν η ζωή του Max, (Matt Damon) κρέμεται από μία κλωστή θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή που μπορεί όχι μόνο να σώσει τη δική του ζωή, αλλά και να επιφέρει την ισορροπία ανάμεσα σ' αυτούς τους δύο κόσμους.

Μία ταινία επιστημονικής φαντασίας (όχι τόσο μακρινή από το σήμερα), που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χειμερινής σεζόν του κινηματογράφου.

Προσεχώς:
Στρουμφάκια 3D (ΜΕΤΑΓΛ) 5/9
Οικογένεια Miller 5/9