Την ανάκληση της κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας ζητούν οι έμποροι της Βέροιας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Την ανάκληση της απόφασης με την οποία καταργήθηκε η Δημοτική Αστυνομία ζητά με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

" Μετά την δημοσιοποίηση, της επιτυχημένης ενέργειας της Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης μας, έχουμε να τονίσουμε τα εξής:
Παρότι η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται υπό διάλυση, οι υπάλληλοι αυτής βρίσκονται σε επαγρύπνηση προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία.
Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η κατάσχεση από πλανόδιο μικροπωλητή 234 παράνομων ειδών.
Και σε αυτήν την περίπτωση η Δημοτική Αστυνομία διετέλεσε στο έπακρο το καθήκον της, όπως και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες της που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βεροίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τους Δημοτικούς Αστυνομικούς που εκτελούν ακόμη και σήμερα με αυταπάρνηση το καθήκον τους προστατεύοντας την σωστή λειτουργία, τόσο της αγοράς όσο και της πόλης μας γενικότερα.
Απευθύνουμε έκκληση προς τους υπευθύνους και ζητούμε όπως ανακληθεί η απόφαση για κατάργηση της τόσο πολύτιμης για όλους μας υπηρεσίας της Δημοτικής Αστυνομίας“.