Ισόπαλο χωρίς γκολ το φιλικό της Βέροιας με τον Παναιτωλικό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria newΙσόπαλο χωρίς γκολ έληξε το φιλικό παιχνίδι της Βέροιας με τον Παναιτωλικό. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις απέναντι σε δυο ομάδες που ξεκινάνε την σεζόν με τον ίδιο στόχο.

Αγωνιστικά, η Βέροια έδειξε ότι δεν είναι έτοιμη. Απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο, οι απειλές που δημιούργησε ήταν ελάχιστες και φυσικά έμεινε χωρίς γκολ. Βέβαια, ως νέα ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου και είναι φυσιολογικό που παρουσιάζει αυτή την εικόνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με λίγες φάσεις και δίχως γκολ. Η Βέροια μπήκε στο ματς πιο απειλητική. Στο 9' και στο 14' εκτέλεση φάουλ και σουτ του Καλτσά απείλησαν την εστία του Παναιτωλικού αλλά το πρώτο κατέληξε άουτ και το δεύτερο ανάγκασε τον Ράφαελ να διώξει σε κόρνερ. Στο 20' ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να δημιουργήσει την πρώτη του ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Γκαλο από δεξιά, ο Μπόγιοβιτς πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη. Στο 36' η Βέροια δημιούργησε άλλη μια ευκαιρία. Ο Καλτσάς μπήκε από δεξιά όμως το συρτό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Καλί.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε σημαντικά. Οι πολλές διακοπές λόγω των αλλαγών, λειτούργησαν ανασταλτικά και η πρώτη δημιουργία απειλής στην επανάληψη σημειώθηκε στο 71', όταν Μπελόν πάσαρε στον Ιωάννου, αυτός έκανε από αριστερά επικίνδυνη σέντρα αλλά Αμαραντίδη έδιωξε προ του Καμαρά. Στο 72' ο Παναιτωλικός βρέθηκε σε θέση για γκολ. Ο Γκόλιας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, απόκρουσε προσωρινά ο Καντιμοίρης, η μπάλα έφτασε στον Μπόγιοβιτς αλλά το σουτ του τελευταίου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Σεντεμέντε σε κόρνερ.

Η πρώτη και η τελευταία καλή στιγμή της Βέροιας στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 79'. Ο Ρίος τροφοδότησε τον Καλτσά, αλλά το σουτ του τελευταίου χτύπησε στο δοκάρι.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος (67' Γεωργιάδης), Αμαραντίδης, Ορέστες (56' Μπάρμπας), Σεντεμέντες (82' Τζημογιάννης), Όστοϊτς, Τραπ (81' Βεργώνης), Καλτσάς (84' Ναμπουχάνε), Παυλίδης (77' Γκιγιέρμο), Μπαργκάν (63' Ρίος), Μρντάκοβιτς (77' Μάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Γκάλο (68' Πασάς), Καλί (58'Δάρλας), Κούσας (81' Σμίλτος), Μελισσάς (46' Γκόλιας), Καλογέρης (46' Καμαρά), Θεοδωρίδης (46' Ιωάννου), Μουμίν (67' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν, Μύγας (46' Μπακάκης), Μπόγιοβιτς.