Συγκέντρωση φαρμάκων στην Σουμελά το Δεκαπενταύγουστο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΥΓΕΙΑ

Σε συμβολικό εορταστικό κλίμα συγκεντρώνουν το 15Αυγουσατο φάρμακα για τους ανασφάλιστους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μαζί με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στα πλαίσια της δράσης όλη μαζί μπορούμε και στην Υγεία.
Η συγκέντρωση φαρμάκων συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι με κορύφωση την πανελλαδική επέκτασή της σε 6 περιοχές της χώρας την ημέρα του 15Αυγουστου. Όλοι οι πιστοί που θα προστρέξουν στις εκκλησίες που εορτάζουν την ημέρα αυτή, καλούνται να αποδώσουν τον φαρμακευτικό τους οβολό για να βοηθήσουν τους ευπαθείς συμπολίτες τους.

Αναλυτικά:
Τοποθεσία: Παναγία Σουμελά – Καστανιά Ημαθίας
Ημερομηνία: 15/8
Ωρα: 10:00πμ – 1:00μμ
Η δράση υλοποιείται από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας. Τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν από εθελοντές γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαλογή και την κατηγοριοποίηση τους και θα τα παραδώσουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βέροιας.

Συνδιοργανωτές: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, «Αποστολή» Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ΣΚΑΙ, Ιερά Μητρόπολη Σύρου Τήνου , Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας, Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Γρεβενών, Δήμος Βέροιας , Δήμος Γρεβενών (Τοπική Ενότητα Σαμαρίνας), , Δήμος Πάρου, Δήμος Νισύρου, Δήμος Κύθνου, Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, Ίδρυμα Παναγίας Σουμελά.