Ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Άρη η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το φιλικό της Βέροιας στην Θεσσαλονίκη κόντρα στο Άρη. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και με λίγες φάσεις.

Το πρώτο μέρος, ήταν χωρίς ρυθμό και δίχως φάσεις μπροστά στους δυο τερματοφύλακες. Η Βέροια κράτησε μακριά τους επιθετικούς του Άρη από την εστία του ΑΑναστασόπουλου ωστόσο ούτε αυτή κατάφερε να απειλήσει τον Διούδη.

Μετά από ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο, η Βέροια δημιούργησε την πρώτη απειλή. Στο12' ο Μντράκοβιτς έφυγε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας του Άρη, έκανε παράλληλη σέντρα στην καρδιά της άμυνας των κίτρινων και την τελευταία στιγμή έκοψε ο Ηρακλής. Ο Άρης, που στο πρώτο 25λεπτο δεν προβλημάτισε την Βέροια, δημιούργησε την πρώτη απειλή του στο 26'.  Μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Άρη στην περιοχή της Βέροιας, η μπάλα έφτασε στον Τάτο, ο οποίος έκανε το σουτ σε δεύτερο χρόνο,  και ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε εύκολα. Από εκεί και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, δεν δημιουργήθηκε άλλη φάση.

Χωρίς.σπουδαία πράγματα και το δεύτερο μέρος. Οι φασεις λίγες και ο ρυθμός σε χαμηλό επίπεδο.

Στο 56' ο Άρης δημιούργησε την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν μια κεφαλιά του Ουντότζι μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά μάζεψε εύκολα την μπάλα ο Αναστασόπουλος. Στο 65′ ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει ξανά.  Η φάση ξεκίνησε με κλέψιμο του Σουνά, ασίστ στον Αγγελούδη, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα και να γίνει απειλητικός. Στο 76′ νέα υκαιρία για τον Άρη. Ο Σουνάς βρήκε τον Αγγελούδη, ο τελευταίος σούταρε με το αριστερό, αλλά το σουτ του πήγε πάνω στον Αναστασόπουλο. Στο 78′ είχαμε ευκαιρία για τη Βέροια από το φάουλ του Καλτσά και την κεφαλιά του Τζημογιάννη αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουζάνη. Στο 83′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Άρη από τα αριστερά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Σουνάς, εκτέλεσε απευθείας, έδιωξε όμως σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος.

ΑΡΗΣ: Διούδης (60' Μπουζάνης), Ηρακλής, Τσουμάνης (Μαργαρίτης), Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος (70' Οικονομόπουλος), Έλσνερ, Σταυρόπουλος, Ουντότζι (70' Κοτσαρίδης), Τάτος (60' Σουνάς), Μανιάς (60' Αγγελούδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Μπάρμπας (69' Τζημογιάννης), Καλτσάς (79' Ρίος), Μπαρκάν (74' Νταμουχάνε), Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (60' Αποστολόπουλος) Σεντεμέντες, Όστοϊτς, Ντα Κόστα (46' Γκιγιέρμο), Τραπ (69' Βεργώνης), Μρντακοβιτς (77' Μάνος).