Αποστολόπουλος: Ηρθα να δουλέψω στην Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

apostolo1

Σαν ευκαιρία για να δουλέψει και να βελτιωθεί αντιμετωπίζει ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στη Βέροια.

Ο νεαρός άσος μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 για τον δανεισμό του και την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστολόπουλου:

«Εμένα δεν με απογοητεύει αυτό το πράγμα. Στη Βέροια δουλεύουν σωστά. Ήρθα για να κάνω μία καλή σεζόν και να επιστρέψω πιο δυνατός στον ΠΑΟΚ. Είχα μιλήσει με τον Στέφενς ο οποίος μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να πάω δανεικός. Το πιο σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην σε παίρνει από κάτω. Να δουλέψεις για τον εαυτό σου να αποδείξεις όσα πρέπει και να επιστρέψεις. Αντίθετα, αν σε πάρει από κάτω δεν θα έχεις καλή κατάληξη. Όλα είναι μέσα στο μυαλό του ποδοσφαιριστή, για το πώς θα χειριστεί τις καταστάσεις που του έρχονται. Στη Βέροια ήρθα για να δουλέψω. Θέλω να παραμείνω υγιής και να δούμε από το καλοκαίρι τι θα γίνει. Κάτι τέτοιος καταστάσεις είναι που σε κάνουν ποιο δυνατό», ανέφερε αρχικά.

Για τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Όταν βλέπεις ότι στο πρωτάθλημα είσαι δεύτερος και στα πλέϊ οφ μέσα σε ένα παιχνίδι τα χάνεις όλα έρχεται η γκρίνια. Και εμείς οι ποδοσφαιριστές σκεφτήκαμε ότι είναι άδικο να υπάρχει αυτή η διαδικασία αλλά τελικά δεν το βάλαμε κάτω και τα καταφέραμε».

Για τις αποδοκιμασίες των πλέι οφ: «Είχα αλλάξει φανέλα με τον Σκόνδρα, με είδαν κάποιοι οπαδοί και περίμεναν να αποδοκιμάσουν. Αυτά είναι πράγματα που μαθαίνεις. Ίσως έκανα και εγώ λάθος ίσως το είδαν λάθος οι οπαδοί. Πάντως, όταν είσαι κλεισμένος μέσα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό, αλλά συμβαίνουν στις μεγάλες ομάδες».

Για τον αν διατηρεί επαφές με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: «Δεν παύουμε να έχουμε επικοινωνία. Και με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που μας βοηθάει και εκτός γηπέδου. Μας δίνει συμβουλές και γενικά είναι καταπληκτικός άνθρωπος».

Για τη Βέροια: «Η ομάδα πάει για την σωτηρία. Από ότι ξέρω ο πρόεδρος θα κάνει άλλες δύο μεταγραφές. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε από νωρίς να σώσουμε την ομάδα. Ήξερα και κάποιους παίκτες από την Εθνική».