Νέο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής στον Φίλιππο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

Ο ιστορικός και καταξιωμένος αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» που ιδρύθηκε το 1962 και επί χρόνια  έχει χαρίσει επιτυχίες στην πόλη μας και την έχει δοξάσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ανοίγει τώρα καινούργιο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής.
Θα διατηρεί τμήματα αναπτυξιακά από {4 έως 16 ετών } που θα ασχολούνται με μπαλέτο, μοντέρνο χορό , μουσικοκινητική αγωγή, ασκήσεις γυμναστικής ,εκμάθηση οργάνων της
ρυθμικής καθώς και αγωνιστικό τμήμα.

Οι υπεύθυνες προπονήτριες είναι η ΗΡΩ ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ κ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ.

Η Ηρώ Χαβιαροπούλου είναι απόφοιτος προπονήτρια της «Εθνικής Ακαδημίας των σπορ» με έδρα την Σόφια Βουλγαρίας και μεταπτυχιακή σπουδάστρια στην ίδια ακαδημία με κατεύθυνση «σπορ υψηλών επιδόσεων στην ρυθμική αγωνιστική γυμναστική».
Υπήρξε αθλήτρια ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον σύλλογο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ» Θεσσαλονίκης καθώς και απόφοιτος της Γερμανικής σχολής Θεσσαλονίκης. Επίσης είναι ενεργή  προπονήτρια  τα τελευταία 8,5 χρόνια.

Η Κατερίνα Μωυσιάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Κομοτηνή και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη κατεύθυνση Μεγιστοποίηση της Απόδοσης και Επίδοσης στον αθλητισμό. Συμμετείχε σε σεμινάρια χορού στο εξωτερικό (Ελβετία, Δανία, Γερμανία) καθώς είχε συμμετοχές σε διεθνείς οργανώσεις χορού. Υπήρξε αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και εργάστηκε για 2 χρόνια σε σχολή Λατινοαμερικάνικου χορού και τα τελευταία 4 χρόνια είναι ενεργή προπονήτρια στο άθλημα της Ρυθμικής.

Οι δύο προπονήτριες δήλωσαν: Μας τιμάει ιδιαίτερα που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος μας εμπιστεύτηκε το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής, το να ανήκουμε σε μια τόσο μεγάλη αθλητική οικογένεια με τόσες επιτυχίες στο ενεργητικό της μας κάνει περήφανες, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πάει το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής τόσο καλά όσο και τα υπόλοιπα τμήματα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Το τμήμα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής ξεκινάει την προετοιμασία του στις 18 Αυγούστου στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του camping <> στην Πλάκα Λιτοχώρου.
Ας τους ευχηθούμε λοιπόν Καλό Ξεκίνημα και πολλές επιτυχίες…..

Οι εγγραφές των αναπτυξιακών τμημάτων ξεκινάνε από 1 Σεπτεμβρίου
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948510571-6973550034-6986108089.