Επιτυχημένο το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Καλλιθέας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΧΟΡΟΣ

kallithea festivalΟλοκληρώθηκαν και φέτος με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΙΚΑ 2013- ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» στο αμφιθέατρο Αγίας Παρασκευής στις 25 – 26 Ιουλίου που διοργάνωσε ο Μορφωτικός - Αθλητικός Σύλλογος « Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ » . Φέτος φιλοξενήθηκαν ο Προοδευτικός Σύλλογος Ματαράγκας Μεσολογγίου , ο Εξωραιστικός- Μορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος < ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ > , ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών < Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ >, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ριζωμάτων και τα χορευτικά τμήματα (παιδικό – εφηβικό) του Μ.Α.Σ. Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ .

Για τις εκδηλώσεις, η Καλλιθέα ανακοίνωσε: "Με σύμμαχο τον καλό καιρό, το πλήθος του κόσμου που μαζεύτηκε στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής, μπόρεσε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων και να γλεντήσει με ζωντανή παραδοσιακή μουσική μέχρι τα ξημερώματα. Με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσαν οι θεατές όλα τα χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν χορούς από τα Πιέρια, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την Ρούμελη, τα νησιά και τον Πόντο!

Στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης συνέβαλαν σημαντικά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, που στάθηκαν δίπλα στο Δ.Σ με υπομονή και κουράγιο .
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι : Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης Κώστας, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη , ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Βοριαζίδης Κωνσταντίνος ,ο Πρόεδρος του Κ.Ε..Π.Α κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α. τουΔήμου Βέροιας κ. Παύλος Παυλίδης,o Αντ/ρχος κ.Θεόφιλος Κορωνάς , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Λάζαρος Πουλασουχίδης, ο κ.Νίκος Μωυσιάδης και ο κ. Σταύρος Κουμτσίδης ,ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου κ. Ανδρέας Παντελίδης, εκπρόσωποι συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τον τρόπο τους μας βοήθησαν να επιτύχουμε το στόχο μας,. τους τεχνικούς με τα συνεργεία του δήμου για την περιποίηση του χώρου.(καθαρισμός – πλύσιμο χώρου εκδηλώσεων , στήσιμο εξέδρας κ.λ.π)
Τον Πρόεδρο, το Δ/Σ ,τον Δ/ντή κ.Αντώνη Δάλλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ιδρύματος Παναγία Σουμελά κ. Φωτιάδη Βασίλη για την φιλοξενία των χορευτικών συγκροτημάτων στους ξενώνες της Ιεράς Μονής . Τον Αντ/ρχο κ. Θεόφιλο Κορωνά για την παροχή internet. Την κ. Δήμητρα Κουτσιώφτη για την διάθεση του προτζέκτορα.Την ομάδα Διάσωσης για τον πίνακα προτζέκτορα που μας διέθεσε.
Την τροχαία Βέροιας καθώς και το τμήμα τάξης.
Τον τοπικό τύπο εφημερίδες ΛΑΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ ,ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ
Τα blogs INVERIA NEWS, ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ.
Ευχαριστούμε επίσης τους :
Την βιομηχανία ΙΡΙΣ ( κατεψυγμένα αρτοποιήματα ) και τον κ. Τσανακτσίδη Χρήστο,
S/M ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ
PANINI (τυποποιημένα προϊόντα),
Φαρμάκη Αστέριο, Πατσιαβούρα Νίκο ( τυροκομικά )

Τον κ. Θεόδωρο Γιαγτζόγλου για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών
Σαλατοποιία ΕΥΓΕ,
Κάβα ποτών ΚΟΡΜΟΣ,ΑΛΕΞΙΟΥ <ΟΛΥΜΠΟΣ>
Τραπεζανλίδη Κώστα,Ασλάνογλου Αλεξάνδρα, Ιωσηφίδη Άρη (είδη μαναβικής )
Τις κυρίες για την προσφορά εδεσμάτων για το πρωινό των φιλοξενούμενων χορευτικών
Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ security
Τον πολιτιστικό σύλλογο Ράχης για την διάθεση τραπεζιών
Τους καλλιτέχνες
Νίκο Ιωακειμίδη ( λύρα )
Χρήστο Βαρύτιμο (λύρα),
Γιάννη Χωραφαίδη (λύρα)
Κυριάκος Ξυνόπουλος ( νταούλι)
Ιορδάνη Σιδηρόπουλο (νταούλι) ,
Γιώργος Καραπαναγιωτίδης ( τραγούδι )
Παπαδόπουλο Λ. (τραγούδι) ,που διασκέδασαν αφιλοκερδώς τον κόσμο. Τον Γιάννη Καπράρα για την προσφορά του στον ήχο .
Το ιντερνετικό ραδιόφωνο ΡΑΔΙΟ ΠΟΝΤΟΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ για την αναμετάδοση με ήχο και εικόνα σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες και κυρίους μέλη και φίλοι του συλλόγου και το χορευτικά τμήματα (εφηβικό-παραστάσεων) που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να γίνει η φιλοξενία των συγκροτημάτων άνετη.(φαγητό-ξεναγήσεις)
Επίσης ένα ευχαριστώ στην κ. Ιουλία Σαμανίδου για την παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων".