Γκιγιέρμο: Κάθε μέρα και καλύτεροι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria pathraΣτην βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα μέρα με την μέρα στάθηκε στις δηλώσεις του ο μέσος της Βέροιας Γκιέρμο Πέρεζ. «Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι. Κάνουμε λάθη φυσικά γιατί είναι νωρίς ακόμα, αλλά το σημαντικό είναι ότι σε κάθε αγώνα που δίνουμε βελτιωνόμαστε και το πιο σημαντικό είναι ότι καταλαβαίνουμε τι θέλει ο προπονητής μας. Ο χθεσινός αγώνας με τον Πανθρακικό ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Το δεύτερο μέρος ήταν το καλύτερο ημίχρονο που παίξαμε μέχρι στιγμής. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις» τόνισε ο Γκιγιέρμο.

Σε ερώτηση πως βλέπεις τον επόμενο φιλικό με τον Άρη, απάντησε: «Νομίζω είναι πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε την δουλειά της προετοιμασίας μας. Θα παίξουμε σε ένα καλό γήπεδο όπως το Κλεάνθης Βικελίδης και απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Οι καινούριοι ποδοσφαιριστές θα νιώσουν πώς είναι η Superleague». Σε ερώτηση για τον δικό του βαθμό ετοιμότητας, ο Γκιγιέρμο Πέρεζ που είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει στα πρώτα ματς, δήλωσε:Θα είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα στον αγώνα με Παναθηναϊκό».