Παραμένει κλειστή η έξοδος του Αιγινίου στην ΠΑΘΕ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

astynomia1Kλειστή μέχρι της 16 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει η έξοδος στον κόμβο του Αιγινίου, γι αυτούς που ταξιδεύουν από την Πιερία προς την Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πήρε παράταση η απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης για δομικά προβλήματα, που διαπιστώθηκαν στο τεχνικό της άνω διάβασης της γέφυρας του Α/Κ Αιγινίου , τα οποία δύναται να ενέχουν κινδύνους για την ασφαλή λειτουργία του έργου « Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Τμήματος Ράχες Μαλιακού - Κλειδί Ημαθίας του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. ».

Με δεδομένο ότι το πρόβλημα εντοπίζεται αποκλειστικά στο τεχνικό, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιορίζονται στον αποκλεισμό της ως άνω διάβασης, η οποία συνδέει την περιοχή του Αιγινίου με τον αυτοκινητόδρομο και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα πραγματοποιείται:

Α) Ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσ/νίκη προς Αιγίνιο και από Αιγίνιο προς Αθήνα, θα εξυπηρετείται κανονικά από τον Α/Κ Αιγινίου.

Β) Ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Αιγίνιο και από Αιγίνιο προς Θεσ/νίκη, θα εξυπηρετείται από τον Α/Κ Μεθώνης -Αγαθούπολης, ο οποίος βρίσκεται έξι 6 χιλιόμετρα νότια του Α/Κ Αιγινίου μέσω κατάλληλης σήμανσης.

Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεστούν άμεσα και για το χρονικό διάστημα από 01-08-2013 έως και 16-09-2013.