Ισόπαλη στην Κομοτηνή η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria newΙσόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δυο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Μετά το 25λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί κι έφτασαν στο γκολ ωστόσο στην επανάληψη ήταν η σειρά της Βέροιας να ψάξει και να φτάσει τελικά στην ισοφάριση.

Στο ξεκίνημα του ματς οι δυο ομάδες μπήκαν ορεξάτες και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. Μόλις στο 2' πολύ καλό σουτ του Ρίος απόκρουσε ο Κουτσόπουλος σε κόρνερ. Στο 6' είχαμε την απάντηση των γηπεδούχων, με σουτ του Πόποβιτς έξω από την περιοχή, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Στο 8' η Βέροια απείλησε και πάλι. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Μπρντράγκοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτσόπουλο. Στο επόμενο λεπτό ο Πανθρακικός βρέθηκε σε θέση βολής. Μετά από κεφαλιά-πάσα του Σαρακατσάνου, ο Πόποβιτς από κοντά δεν πλάσαρε σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 23' η Βέροια ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Λαδάκη στον Μπαργκάν.

Μετά το 30' οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ. Στο 32 μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου από τα δεξία, κεφαλιά του Τζάνη από το ύψος του πέναλτι, πέρασε λίγο άουτ. Στο 37΄ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κάσες έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον Αναστασόπουλο, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 39' είχαμε δοκάρι για τον Πανθρακικό. Νέα πολύ καλή εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά απο τον Πόποβιτς, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 40' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Η φάση ξεκίνησε με σέντρα του Πόποβιτς απο τα αριστέρα, ο Ζεκίνια έκανε το γυριστό σουτ κι έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη η Βέροια μπήκε πιο επιθετικά, και παρά την πρώτη του ρυθμού από τις πολλές αλλαγές έφτασε στην ισοφάριση. Στο 50' ολύ καλό φάουλ ο Τραπ, εδίωξε ο Σερεμετ σε κόρνερ. Στο 55' σέντρα Ντα Κοστα απο τα αριστερά, κεφάλια του Ντομουχάνε πέρασε λιγο αουτ. Οι πολλές αλλαγές και οι συχνοί τραυματισμοί, εχουν ρίξει τον ρυθμό του αγώνα. Στο 60' ήρθε η ισοφάριση. Μετά από κορνερ του Ντα Κόστα, κεφαλιά Μπαρμπας κατέληξε στο δίχτυα. .
Στο 80' ο Πανθρακικός δημιούργησε την πρώτη του απειλή στο β' μέρος. Δυνατό σουτ του Χασομέρη έξω απο την περιοχή, αλλά ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος (46΄ Σέρεμετ) , Τζάνης (65΄ Χρήστου) , Σαρακατσάνος (44΄ Μακρυδημήτρης), Λαδάκης, Ντιόγκο (83΄ Μπαϊκαρά), Ζεκίνια (86΄ Μαμούτ), Κάσες (86΄ Ζδράβος), Πόποβιτς (57΄ Χασομέρης), Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ρομέου (75΄ Καθάριος).

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες (62΄ Τζημογιάννης), Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς (62΄ Βεργώνης), Ρίος (46΄ Ντα Κόστα), Μπαργκάν (46΄ Ναμπουχάνε), Καλτσάς (80΄ Πλαβούκος), Μρντράκοβιτς (72΄ Μάνος), Τραπ.