Ένα χρυσό και ένα αργυρό για τον Δημοσθένη Ταραμονλή

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

taramonl dimosth1Tα βήματα του αδελφού του Γιάννη ακολούθησε ο Δημοσθένης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης 2013 στις εγκαταστάσεις του MVS Tennis Systems στον Μαραθώνα Αττικής.
180 αθλητές έδωσαν την μάχη για την διάκριση στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών.
Ο αθλητής από την Βέροια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης.

Πήρε την πρώτη θέση στα διπλά με συμπαίκτη τον Λάππα Θεοδόση από τις Σέρρες.

Στον τελικό των μονών αντιμετώπισε τον Σακελλαρίδη Μιχάλη από την Αθήνα. Με εκπληκτικό τένις ο Δημοσθένης πήρε το πρώτο σετ με 6/3. Ο αντίπαλός του μην μπορώντας αλλιώς να αντιδράσει άρχισε να παίζει τένις σκοπιμότητας κρατώντας ψηλά την μπάλα και εκμεταλλευόμενος τον πολύ δυνατό αέρα σταμάτησε το επιθετικό παιχνίδι του Ταραμονλή με αποτέλεσμα να επικρατήσει στα δύο επόμενα σετ 6/3-6/4 μετά από 3,5 ώρες αγώνα.

Η τελετή απονομής ήταν συγκινητική για τον αθλητή, καθώς συμπαίκτες ,παράγοντες και φίλαθλοι που είχαν έρθει ως τον Μαραθώνα για να τον στηρίξουν επευφημούσαν και τον χειροκροτούσαν για πολύ ώρα. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Ζαννιάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το μέλλον του αθλητή.
Με τους βαθμούς που συγκέντρωσε στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς ο Δημοσθένης πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση για το 2013.