ΔΙΑΚΡΙΣΗ: Νέο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στη Βέροια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 Εν αρχή οι συστάσεις

Τα Φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΙΣΗ» τα ιδρύσαμε τρεις έμπειροι καθηγητές της υποψηφιακής εκπαίδευσης στην πόλη μας:  Η ΣΟΦΙΑ  ΑΤΣΑΛΟΥ (υπεύθυνη για τη Φυσική και τη Χημεία), ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΛΕΤΙΔΗΣ (υπεύθυνος για τα Μαθηματικά) και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (υπεύθυνος για τα Φιλολογικά). Όλοι μας υπηρετούμε το χώρο της εκπαίδευσης από τις αρχές της δεκαετίας του 90 είτε ως φροντιστές, είτε ως ιδιοκτήτες, είτε ως εκπαιδευτικοί.

Γνωρίζουμε το χώρο της εκπαίδευσης καλύτερα από τον καθένα, γιατί εργαστήκαμε για 20 και πλέον έτη και ως φροντιστές και ως καθηγητές σχολείου. Γνωρίζουμε επομένως τη λειτουργία και της ολιγομελούς τάξης των φροντιστηρίων και της πολυμελούς  του σχολείου.

 Γιατί εμάς…

  • Γιατί είμαστε 23 χρόνια στην πρώτη γραμμή προετοιμασίας υποψηφίων, από τη θέση του μάχιμου εκπαιδευτικού, αλλά και από σημαντικές θέσεις ευθύνης.
  • Γιατί οι μαθητές μας αλλά και οι επιτυχίες τους μιλούν για την ποιότητα του έργου μας.
  • Γιατί δε μένουμε σε ό,τι έχουμε επιτύχει ως τώρα, αλλά αναζητούμε διαρκώς το νεωτερικό, είτε αυτό λέγεται νέα διδακτική προσέγγιση, είτε χρήση των πιο πρόσφατων εφαρμογών της τεχνολογίας στην τάξη.
  • Γιατί οι μαθητές μας είναι παιδιά μας και η προσπάθειά τους είναι για μας ιερή σύμβαση κοινής αποστολής, με σκοπό τη διάκρισή τους και την εκπλήρωση των προσωπικών τους στόχων.
  • Γιατί εξακολουθούμε να αγαπάμε με πάθος αυτό που κάνουμε και να θεωρούμε τη σχέση δασκάλου-μαθητή μυσταγωγία κοινωνίας όχι μόνο του γνωστικού αντικειμένου, αλλά και του ήθους.
  • Γιατί γνωρίζουμε ότι ο δρόμος για την επιτυχία, που τόσες φορές βαδίσαμε χέρι-χέρι με τους μαθητές μας, δεν διασταυρώνεται με την κολακεία ούτε με τη δημιουργία ψεύτικων υποσχέσεων και προσδοκιών. Ο δρόμος αυτός είναι ένας γοητευτικός στίβος μάχης, ένας όμορφος αλλά και σκληρός αγώνας για να αγγίξουμε τα όριά μας, για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να κατακτήσουμε τελικά αυτό που δικαιούμαστε από τη ζωή.

  

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

ΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Με εκτίμηση,

Σοφία Ατσάλου, Αντώνης Μελετίδης, Γιάννης Μοτσιόπουλος