Απέκτησε Σιζόπουλο, Μαυρογιάννη ο Φίλιππος

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

sizopoulosΤις πρώτες του δυο μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Φίλιππος. Εν όψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην Α2 ανδρών, απέκτησε τους Ανδρέα Σιζόπουλο και Γιώργο Μαυρογιάννη. Ο Κύπριος γκαρντ Ανδρέας Σιζόπουλος, που έπαιξε πέρσι στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φίλιππο και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο 22χρονος Βολιώτης γκαρντ Γιώργος Μαυρογιάννης, που έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι με τη φανέλα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Ημαθίας και έτσι θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Γιώργος Μαυρογιάννης, που υπήρξε διεθνής στο παρελθόν με τις ομάδες παίδων και εφήβων, ήταν πέρυσι ο 6ος καλύτερος πασέρ (3,7 ασίστ) στην Α2, ο 7ος καλύτερος «κλέφτης» (1,6) και είχε ακόμη 11,5 πόντους και 3,2 ριμπάουντ μ.ό. με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, ενώ ήταν και 5ος στην κατηγορία σε λεπτά συμμετοχής (34,1). Η εξαιρετική του παρουσία, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ο Βολιώτης γκαρντ είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αλλά διάλεξε τον Φίλιππο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τόσο ο Μαυρογιάννης όσο και ο Σιζόπουλος θα παρουσιαστούν από την διοίκηση της ομάδας την εβδομάδα που έρχεται.