Συμμετοχή της Γ. Μπατσαρά στην Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΛΛΑΔΑ

batsara omogenΣτις εργασίες της 9ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού συμμετείχε την Τρίτη 2/7/2013 η βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, ως εκπρόσωπος της επιτροπής της διασποράς της Βουλής. Στη Συνέλευση συμμετέχουν 40 ομογενείς βουλευτές από όλο τον κόσμο και τρεις Έλληνες βουλευτές.

Τη Συνέλευση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της βουλής κ. Τραγάκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης John Pandazopoulos, βουλευτής στη Βικτώρια της Αυστραλίας.

Στο β΄ μέρος της συνεδρίασης τοποθετήθηκε η κ. Μπατσαρά.

Η κ. Μπατσαρά είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συναδέλφους της ομογενείς βουλευτές, τόσο στο περιθώριο των εργασιών της συνέλευσης όσο και κατά τη διάρκεια του γεύματος, και να ανταλλάξει απόψεις για θέματα της ομογένειας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.

Σημειώνεται ότι οι ομογενείς βουλευτές θα επισκεφτούν την Ημαθία και συγκεκριμένα τη Νάουσα, τη Σχολή του Αριστοτέλη και τη Βεργίνα, την Παρασκευή και το Σάββατο.