Με εκμίσθωση θα παραχωρήσει η ΚΑΠΑ το γήπεδο στην ΠΑΕ Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με εκμίσθωση θα παραχωρηθεί το γήπεδο στην ΠΑΕ Βέροια. Το ΚΑΠΑ θα ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία (διαγωνισμός και εκμίσθωση) για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. "Θέλουμε την Βέροια να παίξει έδρα της και να πάρουμε μια νομιμη απόφαση" είπε η Δήμαρχος και πρότεινε να γυρίσει πίσω στο ΚΑΠΑ το θέμα κι εκεί να ακολουθηθεί η νόμιμη οδός (διαγωνισμός και εκμίσθωση).

Από την μειοψηφία (ΛΑΣ) ρωτήθηκε ποιο είναι το ύψος των χρεών της ΠΑΕ προς τον δήμο που μένουν αβεβαίωτα, και πόσα παραγράφηκαν. Συγκεκριμένη απάντηση για τα χρέη της ΠΑΕ απέφυγε η Δήμαρχος να δώσει. Ο Παύλος Παυλίδης δήλωσε μόνο οτι ΠΑΕ Βέροια και το Νομικό Πρόσωπο βρίσκονται στα δικαστήρια για να ρυθμιστούν αυτές οι εκκρεμότητες.

Κριτική στην Δήμαρχο για τα χρήματα που δεν εισέπραξε ο δήμος, άσκησε η Ιωάννα Σοφρόνωφ. Κατηγόρησε την δημοτική αρχή για κουκούλωμα κι εξέφρασε την διαφωνία της στην παραχώρηση του γηπέδου χαρακτηρίζοντάς την ξεπούλημα. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Γιώργου Μελιόπουλου, ο όποιος προκάλεσε την οργή του Παύλου Παυλίδη, όταν μίλησε για παπαγάλους ιδιωτικών συμφερόντων.

Την αντίθεση τους εξέφρασαν και οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Βέροιας.

Για την ιστορία, στην ψηφοφορία βρέθηκαν 19 θετικές ψήφοι και 4 λευκά (Σοφρόνωφ, Μελιόπουλος, Αγγέλογλου, Κουτσαντάς).

Στην συζήτηση του θέματος παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι της ομάδας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης.