Επίσκεψη του Γιάννη Παπαγιάννη στη Βεργίνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

papagianis vergina1O Γιάννης Παπαγιάννης, υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας επισκέφτηκε τη Βεργίνα. Συνομίλησε με πολλούς επιχειρηματίες του χώρου της Τουριστικής Οικονομίας οι οποίοι του ανέλυσαν τα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατόπιν επισκέφτηκε το «Σπίτι της Βεργίνας» του Συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί. Εκεί τον υποδέχτηκαν οι Μαρία Πανταζή, ψυχολόγος, η «Μητέρα» του Σπιτιού, Όλγα Κούση και ο Δημήτρης Σέπκας, νοσηλευτής. Τον ξενάγησαν στους χώρους του Σπιτιού και τον ενημέρωσαν για του στόχους και τα προβλήματα τους.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους σε κεντρικό κατάστημα της Βεργίνας και συνομίλησε διεξοδικά με τον Αναστάσιο Κοντογουλίδη ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας.

Εκτιμήθηκε ότι θα ήταν σκόπιμο, για την τόνωση της κίνησης της Βεργίνας, να διευθετηθεί νέος, πολύ μεγαλύτερος χώρος στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στη δυτική πλευρά. Με τον τρόπο αυτό, η Βεργίνα θα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους επισκέπτες οι οποίοι, διερχόμενοι από το μεγαλύτερο μέρος του χωριού, θα τονώσουν οικονομικά τους καταστηματάρχες της περιοχής.