Επέστρεψε στην Μελίκη ο Τσιούπρος

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

tsiouprosΣτην Μελικη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Τσιούπρος. Μετά από ένα χρόνο στο Νεόκαστρο, επιστρέφει στην Μελίκη κάνοντας αποδεκτή την πρόταση της νέας διοίκησης του Φιλίππου.

Εν τω μεταξύ, από την διοίκηση της Μελίκης ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Από την Διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησαν από την 1η Ιουλίου οι εγγραφές μελών για την Αγωνιστική Περίοδο 2013-2014. Το ποσό της ετήσιας συνδρομής είναι 100 ευρώ, συν ένα εισιτήριο διαρκείας δώρο. Ο τρόπος πληρωμής είναι 50 ευρώ μέχρι 15 Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα σε 6 μηνιαίες δόσεις. Όσοι επιθυμούν ν' αγοράσουν μόνο διαρκείας το κόστος είναι 50 ευρώ.

Όσοι επιχειρηματίες , καταστηματάρχες επιθυμούν να διαφημιστούν στο χώρο του γηπέδου, το κόστος θα ανέρχεται στα 150 ευρώ στις υφιστάμενες και 200 ευρώ στις νέες διαφημίσεις , σε τρείς δόσεις , Οκτώβριο – Δεκέμβριο – Μάρτιο. Επίσης θα παραλαμβάνουν ένα διαρκείας δώρο και θα εγγράφονται επίσημα ως μέλη.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου , έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Για τις εγγραφές υπεύθυνα είναι τα μέλη του Δ.Σ , Ζεϊμπέκης Γιάννης , Βενιόπουλος Κώστας , Μαμουτόπουλος Θωμάς , Μπιτόπουλος Δημήτρης , Λιολιόπουλος Γ. Νίκος , Ντινόπουλος Τάκης , Μελιτζανάς Κυριάκος . Επίσης οι εξωδιοικητικοί συνεργάτες , Γκόλιας Χρήστος , Κωστόπουλος Γιώργος , Τσάκαλος Αντώνης , Χ''θεοδώρου Αλέξης και Παπαϊωάννου Θεόδωρος.

Τέλος όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο να απευθυνθούν στον Πρόεδρο της Ομάδας".