Τίμησε συνεταιριστή ο αντιπεριφερειάρχης

ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

antiper papagianopoylosTην αναγνώριση των προσπαθειών του κ. Κώστα Παπαγιαννόπουλου επί 40 χρόνια στην πρώτη γραμμή του συνεταιριστικού κινήματος στην Ημαθία τίμησε το πρωί της Τετάρτης η Περιφερειακή Ενότητας Ημαθίας, απονέμοντας αναμνηστική πλακέτα στον παλαίμαχο συνεταιριστή, ενόψει και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Συνεταιρισμών.

Την πλακέτα απένειμε στον κ. Παπαγιαννόπουλο ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος εστίασε με συγκίνηση στα πολλά χρόνια της σεμνής και ακούραστης παρουσίας του συνεταιριστή στους αγώνες του αγροτικού κλάδου, τις επιτυχημένες επιλογές του ως προέδρου που θέριεψαν την οργάνωση που προέδρευε, αλλά και στην άψογη συνεργασία που είχαν.

Παρόντες στη σεμνή τελετή εκπρόσωποι Οργανώσεων Παραγωγών της περιοχής (ΑΛΜΜΕ, VENUS, Άμμου, Μέσης, Μελίκης, Αλιάκμονα, οι κ.κ. Αντώνης Μαρκοβίτης, Σωτήρης Μπρανιώτης, Πέτρος Αλαγκιοζίδης, Μαρίνος Θεοδωρακέλης, Γιώργος Γιαννου, Βασίλης Γαλάνης), ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στάθης Σαρηγιαννίδης και στελέχη της Διεύθυνσης Γεωργίας.

Όλοι τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον τιμώμενο απόμαχο συνεταιριστή, χαρακτηρίζοντάς τον στυλοβάτη και συνδετικό κρίκο του συνεταιριστικού κινήματος της Ημαθίας, που έβλεπε μπροστά και θα αποτελεί πάντα παράδειγμα ήθους και εργατικότητας.

Συγκινημένος ο κ. Παπαγιαννόπουλος ευχαρίστησε τους πάντες για τα καλά λόγια και την πολυετή -όχι χωρίς 'μπόρες'- συνεργασία. Ευχαρίστησε ειδικά το Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, γιατί πάρα πολλές φορές προχώρησε σε τολμηρές αποφάσεις και επιλογές προκειμένου να προωθηθούν απρόσκοπτα οι εξαγωγές της Ημαθίας.