Οι προπονητές του Νηρέα για τη νέα σεζόν

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

nireas teamH διοίκηση του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ με τη λήξη της σεζόν και προκειμένου να προγραμματιστεί η επόμενη με τον καλύτερο τρόπο διαπραγματεύτηκε και κατέληξε σε συμφωνία με όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής της περσινής σεζόν. Συγκεκριμένα, μετά από ολιγόλεπτες και επί της ουσίας συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Ι.Ε.Β με τον πρόεδρο του συλλόγου ΝΗΡΕΑ Σαφαρίκα Ιωάννη και τα μέλη της διοίκησης όλοι οι προπονητές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και για την επόμενη χρονιά.

Η εκκρεμότητα που υπήρχε στο θέμα του προπονητή του παιδικού τμήματος του συλλόγου έχει διευθετηθεί μετά από συμφωνία που επικυρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με αναγνωρισμένο νεαρό προπονητή, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί για συγκεκριμένους λόγους την επόμενη εβδομάδα.
Τα ονόματα των προπονητών για το κάθε τμήμα του Α.Σ.ΝΗΡΕΑ για την περίοδο 2013 -2014 ανακοινώνονται ως εξής:

Bambini - Δεδίνης Σάκης

Projunior - Γκόγκος Νικόλαος

Junior - Αμπροικίδης Θωμάς

Προπαιδικό - Μουρτζίλας Κώστας

Εφηβικό - Ανδρικό - Σιαφαρίκας Γερμανός

Μεταγραφική ενίσχυση

Για τη δύσκολη πρόκληση της Α1 κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν το ανδρικό τμήμα του ΝΗΡΕΑ η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα με 5 νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών. Οι συνεννοήσεις στέφθηκαν με επιτυχία και κατέληξαν σε συμφωνίες. Τα ονόματα των νέων αποκτημάτων του Α.Σ.ΝΗΡΕΑ θα ανακοινωθούν για ευνόητους λόγους τις προσεχείς ημέρες.

Ο σωστός προγραμματισμός και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ποδοσφαιριστών του νομού οι οποίοι επιθυμούν ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία και επιλέγουν τη σίγουρη όσο και φιλόδοξη λύση που προσφέρει ο ΝΗΡΕΑΣ.

Βασικός στόχος της διοίκησης είναι η ενίσχυση όλων των τμημάτων της Ακαδημίας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εξίσου σημαντικός στόχος του 4ετούς προγραμματισμού της Ακαδημίας του ΝΗΡΕΑ είναι η εξέλιξη του ποδοσφαιρικού ταλέντου των νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ το οποίο εφαρμόζεται ήδη από την προηγούμενη χρονιά με συγκεκριμένα περιεχόμενα και μεθόδους προπόνησης για το κάθε τμήμα της Ακαδημίας.
Από τη νέα σεζόν μάλιστα μέσα από την συνεργασία με την Juventus τα τμήματα υποδομής θα λειτουργούν και σύμφωνα με το πρότυπο μαθησιακό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Juventus soccer school. Το πρόγραμμα αυτό θα συνεισφέρει σημαντικά στην αθλητική εξέλιξη και στην καλλιέργεια της προσωπικότητας των παιδιών μέσα από:

● Τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους (ηρεμία, διάθεση, ενδιαφέρον και αγάπη για το άθλημα, σχετική υπευθυνότητα).
● Την προώθηση της κοινωνικότητας (σύναψη νέων και καλών σχέσεων).
● Τη γνώση βασικών κανονισμών.
● Την κατανόηση ότι ένας ομαδικός στόχος επιτυγχάνεται μόνον όταν: Ο ένας βοηθά τον άλλον και, επιπλέον, όλοι μοιράζονται τις υποχρεώσεις.
● Οι αντίπαλοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν, φίλοι και συνάδελφοι, με τους οποίους παίζουμε ένα παιχνίδι και όλοι μαζί χαιρόμαστε και νιώθουμε ικανοποίηση μέσα από αυτό.

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά σημαντικά κομμάτια του προγραμματισμού της ομάδας του ΝΗΡΕΑ συνθέτουν το πάζλ μίας σύγχρονης Ακαδημίας που δεν σταματά να εξελίσσεται και να προσφέρει στα μέλη της εξαιρετικές συνθήκες μάθησης.

- Η επικέντρωση τόσο στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της προσωπικότητας των μικρών παιδιών όσο και στην καλλιέργεια του ταλέντου των νεαρών ποδοσφαιριστών σε μέγιστο βαθμό, είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους στηρίχθηκαν και σχεδιάστηκαν όλες οι δραστηριότητες και η μεθοδολογία της Ακαδημίας.