O Γ. Τραπεζανλίδης νέος πρόεδρος στον Φίλιππο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΧΑΝΤΜΠΟΛ

trapezanlidis proNέα διοίκηση απέκτησε ο Φίλιππος μετά την παραίτηση του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου. Νέος πρόεδρος είναι ο Γιώργος Τραπεζανλίδης, μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου. Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την ανάληψη της Διοίκησης του Φιλίππου και στην τοποθέτηση του παρουσίασε τα ονόματα των 15 ανθρώπων που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ

Αυτοί είναι : Γιώργος Τραπεζανλίδης, Ηλίας Λαζός, Σκουρτόπουλος Σωτήρης, Βουγιούκας Στέλιος, Καμπαϊλής Κώστας, Λιάκος Κώστας, Ακριτίδης Σάββας, Ραφαηλίδης Θεόφιλος, Γκαντζίδης Θεόδωρος, Νούλας Νικόλαος, Ξυλογιάννης Γιώργος, Φιλόσογλου Δημήτριος, Σαράφης Παναγιώτης, Τσουλής Μίλτος, Ορδουλίδης Νίκος.

filippos gsΟ κος Τραπεζανλίδης στην ομιλία του τόνισε : «Κατά την διάρκεια της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης έθεσα στο τραπέζι την πρόταση μου ότι με ένα νέο συνδυασμό ανθρώπων να αναλάβω την Διοίκηση του Α.Π.Σ Φϊλιππος. Αυτό δεν σημαίνει ότι προσέβαλα το έργο της προηγούμενης διοίκησης , της οποία μέλος ήμουν και εγώ. Απλά θεώρησα ότι αυτή ήταν η καλύτερη λύση ώστε ο Φϊλιππος, μιας και έχουμε την δυνατότητα, να προχωρήσει χωρίς προβλήματα. Θέλουμε ένα νέο υγιή Φίλιππο. Θα στηρίξουμε όλα τα τμήματα χωρίς να αλλάξω τις λειτουργίες τους αλλά και τους ανθρώπους οι οποίοι έδιναν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει έλεγχος και ειδικά στο οικονομικό κομμάτι.»

πηγή: Sportorama.gr