Βάζουν ψηλότερα τον πήχη οι παίκτες της Βέροιας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria pro neΨηλότερα βάζουν φέτος τον πήχη οι παίκτες της Βέροιας. Ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε: «Κάθε χρονιά πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Με υψηλότερους στόχους. Πρέπει να βάλουμε υψηλότερο στόχο. Γρήγορη σωτηρία και ότι καλύτερο προκύψει στην συνέχεια. Τα νέα παιδιά που θα έρθουν θα τα εντάξουμε στην ομάδα διότι έμεινε ο κορμός. Ο νέος προπονητής πρέπει να γνωρίσει 25 νέα πρόσωπα αλλά δεν θα είναι δύσκολο γι αυτόν. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ο Γκιγιέρμο Πέρεζ σημείωσε: «Είναι η 2η χρονιά μου στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια. Περιμένουμε να συμπληρωθεί το ρόστερ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε δουλειά».

Ο Κώστας Μπάρμπας σημείωσε: «Όλοι ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερη η χρονιά. Θα βάλουμε υψηλότερους στόχους και θα τους πετύχουμε με δουλειά. Ο νέος προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία. Ελπίζουμε να είναι κάτι καλό, να μας βοηθήσει κι εμείς να βοηθήσουμε αυτόν. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας».