Επτά παίκτες του Μακεδόνα δοκιμάστηκαν στον ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makdeonas thessΣτις προπονήσεις των τμημάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλαβαν μέρος επτά παίκτες του Μακεδόνα, μετά από πρόσκληση του ΠΑΟΚ. Στις 10 Ιουνίου οι παίκτες Ιακωβίδης, Τριανταφυλλίδης, Πέγιος, γεννημένοι το 1999, έλαβαν μέρος στην προπόνηση του αντίστοιχου τμήματος στο αθλητικό κέντρο PLANET υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Αβραμίδη και άφησαν άριστες εντυπώσεις. Ο Ιακωβίδης μάλιστα γυμνάζεται εδώ και 4 μήνες μία φορά την εβδομάδα στο τμήμα αυτό.

Την ίδια ημέρα στο ίδιο κέντρο πήρε μέρος στην προπόνηση του αντίστοιχου τμήματος ο Αλέξης Φουρκιώτης γεννημένος το 2000 υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Μήττα και τα πήγε περίφημα.

Επίσης την ίδια ημέρα στο γήπεδο της Πολίχνης έπαιξε βασικός με την ομάδα 2001 του ΠΑΟΚ ο Φρίξος Μανωλόπουλος. Μάλιστα με δικό του γκολ στο 30΄ νίκησε ο ΠΑΟΚ τον τοπικό Φοίνικα με 1-0. Ο Μανωλόπουλος είχε πολύ καλή παρουσία στα 60΄ που αγωνίστηκε.

Την Δευτέρα 17 Ιουν 2013 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία έκαναν προπόνηση με τους 1998 οι Πέτρος Μπακαλίδης και Μάριο Σότι οι οποίοι εντυπωσίασαν τον προπονητή Αλέξη Τασούλη με την παρουσία τους στο διπλό διάρκειας 60΄.