Τεχνικές παρεμβάσεις στην περιπατητική διαδρομή του Τριπόταμου στη Βέροια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

dimarxos filoi tripotamouΣυνάντηση με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι του ποταμού Τριπόταμου» είχε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο της.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Πολυχρονιάδης αναφέρθηκε αρχικά στην πολύ καλή συνεργασία των υπηρεσιών και των στελεχών του Δήμου στην υποστήριξη των πρωτοβουλιών που έλαβαν τα μέλη του Συλλόγου για την βελτίωση του μονοπατιού στις όχθες του ποταμού.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση στις ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία με τις καταρρακτώδεις βροχές και τα πλημμυρικά φαινόμενα στην κοίτη του Τριπόταμου.
Σε διάφορα σημεία της παρόχθιας περιπατητικής διαδρομής έχουν συμβεί καταστροφές και χρειάζονται τεχνικές παρεμβάσεις ήπιας μορφής με τη συνδρομή του Δήμου, για να γίνει και πάλι όλη η διαδρομή βατή στους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες.

Η Δήμαρχος συμφώνησε να πραγματοποιηθεί επιτόπια αυτοψία της ίδιας με στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας και μέλη του Συλλόγου, για να καταγραφούν οι απαιτούμενες εργασίες άμεσα.

Με την ευκαιρία η Δήμαρχος ενημέρωσε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου για τις εξελίξεις στο θέμα της αντιπλημμυρικής μελέτης, που βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμα, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Τσιτλακίδης, η Γραμματέας κ. Ελένη Ρίστα, ο Ταμίας κ. Γρηγόρης Σαράφογλου, τα μέλη κ.κ. Βασίλειος Φωκάς και Μαρία Χειμωνοπούλου.