Νηρέας: προαγωγικές εξετάσεις για την απονομή έγχρωμων ζωνών

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

Oι προαγωγικές εξετάσεις για την απονομή έγχρωμων ζωνών στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου TAEKWONDO των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Ιουνίου σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα TAEKWONDO των Ι. Ε.Β.
Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά επιτυχημένη καθώς γονείς, φίλες και φίλοι του Συλλόγου γέμισαν την αίθουσα και χειροκρότησαν ένθερμα την παρουσίαση των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου. Ακολούθησε εντυπωσιακή επίδειξη από την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου και βράβευση δυο αθλητριών για την κατάκτηση του 3ου DAN.
Το TAEKWONDO δεν αποτελεί απλώς μια πολεμική τέχνη που διδάσκει τεχνικές χρήσης των χεριών και λακτισμάτων. Βασικές αρχές του είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποδώσει σωματικά, γι' αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση παράλληλα με υψηλές αξίες όπως η ευγένεια, η ακεραιότητα, η επιμονή, ο αυτοέλεγχος και το ακατάβλητο πνεύμα!
Η προπονήτρια του συλλόγου Κριθαρίδου Έλενα ευχαρίστησε θερμά όλους τους αθλητές για το ήθος, την αγωνιστικότητα και την πειθαρχία που επέδειξαν όλη τη χρονιά αλλά και τους  γονείς για την εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους και έδωσαν ραντεβού τον Σεπτέμβρη για την επόμενη αγωνιστική χρονιά!