Εβδομάδα εξελίξεων στην Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria propEβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινά από αύριο Δευτέρα για την Βέροια. Οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο και στις 7μμ της Δευτέρας θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στο Ταγαροχώρι ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει προχωρήσει σημαντικά. Η ομάδα έχει στο στόχαστρό της αρκετούς παίκτες, πλην όμως δεν έχει ενισχυθεί.

Ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν είναι τι θα γίνει με τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Το όνομα του 23χρονου Γάλλου Βίλφριντ Μοϊμπέ παίζει έντονα στην Βεροιώτικη επικαιρότητα με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην Βέροια για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Από εκεί και πέρα ένα άλλο όνομα που προστέθηκε στην λίστα των υποψηφίων στόχων είναι του Σέρβου αμυντικού Μίρκο Ραντοβάνοβιτς.
Ένας άλλος παίκτης που αναμένει τις εξελίξεις στην Βέροια είναι και ο τερματοφύλακας Νίκος Αναστασόπουλος. Η Βέροια πρέπει να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Τζόναθαν Λόπεζ και κατόπιν να προχωρήσει στην απόκτηση τερματοφύλακα που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αναστασόπουλος.

Επίσης η Βέροια φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με παίκτες από το εξωτερικό με στόχο την ενίσχυσή της.

Την Δευτέρα αναμένεται να κλείσει ένα ακόμη θέμα, αυτό του γηπέδου. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα συζητηθεί η δεκαετής παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου στην ΠΑΕ και αν αυτό γίνει, όπως αναμένεται, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αντικατάστασης του χορτοτάπητα αλλά και παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.