Αντίθετο με την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια το ΜΛ ΚΚΕ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria panionios1Από το ΜΛ ΚΚΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η Κ. Ο Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ , καταγγέλλει στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης της Βέροιας , απόφαση του Δήμου Βέροιας( Κ. Α. Π. Α.) , που προβλέπει 10ετή παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ .

Σε μία περίοδο κατά την οποία , εργατική τάξη και λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας , υφίστανται με τον πιο άγριο τρόπο τα δεινά της καπιταλιστικής κρίσης , δέχονται τις συνέπειες της πολιτικής της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου , που χαλκεύει νέα δεσμά εξάρτησης και καταλήστευσης της χώρας και του πλούτου της , με την υπαγωγή της σε διεθνή έλεγχο και επιτήρηση από τους ιμπεριαλιστές της Ε. Ε και του ΔΝΤ , αυτή τη στιγμή , σε επίπεδο Δήμου , ακολουθείται η ίδια ακριβώς πολιτική με το χάρισμα στην πραγματικότητα του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας στην ΠΑΕ (ουσιαστικά στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και γνωστό κεφαλαιοκράτη , Αρβανιτίδη), με απόφαση των δημοτικών παρατάξεων που πρόσκεινται σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η «παραχώρηση» πραγματοποιείται , αδιαφορώντας για τα τεράστια χρέη και οφειλές προς το Δήμο από την ΠΑΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια( πλέον των 250 χιλιάδων ευρώ!) , αδιαφορώντας για την ιδιωτικοποίηση ουσιαστικά μιας ακόμη λαϊκής , δημόσιας περιουσίας.

Αποκαλύπτει την ταξική πολιτική που ασκείται σε κάθε ζήτημα , τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της βάρβαρης και αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται και απαιτεί από τους εργαζόμενους την υποταγή στη ληστρική , μνημονιακή πολιτική της φτώχειας , της εξαθλίωσης και της ανεργίας , ενώ αντίθετα χαρίζει στους ξένους ιμπεριαλιστές και στους ντόπιους κεφαλαιοκράτες τα πάντα.

Η Κ. Ο Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ , τονίζει ότι το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας αποτελεί περιουσία του λαού της Βέροιας και καλεί τους εργαζόμενους της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής να αντιπαλέψουν , να αγωνιστούν για την ανατροπή οποιασδήποτε πολιτικής , απ' όπου κι αν ασκείται, που οδηγεί στο ξεπούλημα του λαϊκού πλούτου , τη φτώχεια και την εξαθλίωση".