Παραίτηση Λαναρή στην Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

isa lanarisTην παραίτηση του στην ΠΑΕ Βέροια υπέβαλε σήμερα ο Γιώργος Λαναρής. Στην γραπτή του δήλωση αναφέρει:

"Μετά από 9,5 χρόνια στην ομάδα προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την ομάδα...Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια ποδοσφαιριστές, προπονητές, γιατρούς,τους ανθρώπους στα γραφεία τους ανθρώπους που ήταν και στάθηκαν δίπλα μου, τον φίλαθλο κόσμο που ήταν και στις άσχημες και στις κακές στιγμές...

Θα μου επιτρέψετε μόνο να αναφερθώ σε τρια πρόσωπα και να τους ευχαριστήσω στον κ.Κικερίδη που ήταν ο πρώτος προπονητής μου στα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα και μου στάθηκες όσο κανένας άλλος, τον κ. Γαιτάνο που ήταν ο πρώτος προπονητής που μου έδωσε την πρώτη ποδοσφαιρική ευκαιρία, υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο. Τέλος τον κ.Αρβανιτίδη που μου έδωσε την ευκαιρία και την τιμή να είμαι μέλος όλα αυτά τα χρόνια αυτής της ομάδας ως ποδοσφαιριστής και ως γενικός αρχηγός".

Από την πλευρά της η Βέροια ανακοίνωσε: "O Γιώργος Λαναρής αποτελεί ένα από τα πολλά κομμάτια της ιστορίας της ομάδας μας. Τον ευχαριστούμε για την πολυετή παρουσία του σε αυτή και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα".