"Ένα παιδί μετράει τ' άστρα" με Βουτσά, Τσαλταμπάση στην Βέροια στις 9/7

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ

paidi metraei voutsasΜετά την τεράστια επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα» σε παραγωγή Άκη Ευαγγέλου και μουσική Γιώργου Βούκανου, ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στην Βέροια η παράσταση θα παιχθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου, στο Θέατρο Άλστους στις 9μμ. (είσοδος 15€).

Στo αγαπημένο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη, ακολουθούμε τα βήματα του Μέλιου, του παιδιού, που μετράει τα άστρα όπως μετράει τα όνειρά του, με αγωνία, προσδοκίες και αγάπη για τη ζωή, φτάνοντας μαζί του στη μεγάλη πολιτεία, εκεί που βρίσκεται το σχολείο, η πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου...

Με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τις υπέροχες μουσικές ερμηνείες επί σκηνής από την Νίνα Λοτσάρη. Μια παραγωγή που στόχο έχει να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο, την αγάπη και το δικαίωμα στο όνειρο.

Με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η παράσταση έχει στόχο να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο, την αγάπη και το δικαίωμα στο όνειρο.

Συντελεστές της παράστασης:

Αγλαίτσα: Βίκυ Μαραγκάκη
Σκαμβουράς: Θάνος Χρόνης
Αρετή: Αλίκη Κατσαβού
Θώδος: Κώστας Λάσκος
Αγράμπελη: Άντα Αθανασοπούλου
Δακριτζίκος: Σωτήρης Δούβρης
Σταμίρης: Νίκος Φιλημέγκας
Γυμνασιάρχης: Βασίλης Μήλιος
Στο ρόλο των μαθητών:
Αθηνά Μετρίδη, Αλεξάνδρα Κιρέτση
Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Δούκα
Σκηνική προσαρμογή – στίχοι: Μαίρη Βούκανου
Δ/νση παραγωγής: Γιάννης Παραθύρας