"Ο μοναχικός καβαλάρης" στο Σταρ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

star monaxikos

ΑΙΘ 1. Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ (THE LONE RANGER)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Σκηνοθεσία: ΓΚΟΡ ΒΕΡΜΠΙΝΣΚΙ. Σενάριο: ΤΕΝΤ ΕΛΙΟΤ, ΤΖΑΣΤΙΝ ΧΕΙΔ. Ηθοποιοί: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ , ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ , ΤΟΜ ΓΟΥΙΛΚΙΝΣΟΝ , ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΙΧΤΝΕΡ , ΜΠΑΡΙ ΠΕΠΕΡ , ΑΡΜΙ ΧΑΜΕΡ , ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΑΝΤΖ ΝΤΕΙΛ , ΡΟΥΘ ΓΟΥΙΛΣΟΝ. Περίληψη:

Από την ομάδα που μας χάρισε τους τρεις πρώτους «Πειρατές της Καραϊβικής» έρχεται μια νέα ανατρεπτική οπτική του Μοναχικού Καβαλάρη αλλά και του Ινδιάνου συντρόφου του Tonto. Απολαυστικές ερμηνείες από τους Johnny Depp (Pirates of the Caribbean, Alice in Wonderland), Armie Hammer (Social Network, Mirror Mirror) και Helena Bonham Carter (The King's Speech, Fight Club), παράδοξες μεταμφιέσεις, αιρετικό χιούμορ, πικάντικες λεπτομέρειες και φυσικά γερές δόσεις δράσης είναι τα στοιχεία αυτής της πειραγμένης εκδοχής της Άγριας Δύσης. Ο ομολογουμένως εκκεντρικός (με ένα κοράκι κορώνα στο κεφάλι του), περιπλανώμενος Κομάντσι Tonto (Johnny Depp) μας διηγείται την ιστορία που μεταμόρφωσε τον John Reid (Armie Hammer), έναν ιδεαλιστή δικηγόρο, σε αινιγματικό μασκοφόρο και άξιο λόγου θρύλο της δικαιοσύνης, χαρίζοντας μας μια σειρά από εκπλήξεις και διασκεδαστικές διενέξεις, καθώς οι δύο εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους ήρωες πρέπει να συνεργαστούν στον αγώνα ενάντια στην αδικία και τη διαφθορά.

 Θερινή αίθουσα: ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - BEFORE MIDNIGHT

Ώρες προβολών: 21.30
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Ethan Hawke, Julie Delpy,Ξένια Καλογεροπούλου, Ariane Labed, Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη.

Οι χαρισματικοί Ethan Hawke και Julie Delpy επιστρέφουν στους ρόλους των Jesse και Celine και μοιράζονται μαζί μας μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης. Γυρισμένο στο αγέρωχο και ανεπιτήδευτο τοπίο της Μάνης, το «Πριν τα Mεσάνυχτα» είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού. Σε αυτή τη γραφική διαδρομή, με φόντο την καλοκαιρινή Ελλάδα, μας αποκαλύπτεται με αφοπλιστική αμεσότητα τι επιφυλάσσει η ζωή για το ιδιαίτερο αυτό ζευγάρι. Τα μεγάλα μονοπλάνα που σφύζουν από διάλογο–χαρακτηριστικά της σκηνοθετικής μαεστρίας του Linklater-, οι καλοδουλεμένες ατάκες που ακούγονται αυτοσχέδιες–καρπός μιας ιδιαίτερης συγγραφικής διαδικασίας- και η φυσικότητα των πρωταγωνιστών-αποτέλεσμα ατελείωτων προβών- είναι τα εργαλεία αυτής της γοητευτικής ταινίας που αιχμαλωτίζει λίγο πριν. Το Απόλυτο Love Story του καλοκαιριού. 

 ΑΙΘ 1. ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 3D (ΜΕΤΑΓΛ) (MONSTERS UNIVERSITY 3D).

Ώρες προβολών: 18.00

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ , ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ. Περίληψη: Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βασόβσκι και Τζέιμς Σάλιβανήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο. Με τελείως διαφορετικές μεθόδους, απόψεις και ικανότητες το μοναδικό κοινό στοιχείο τους ήταν το όνειρο για τον τίτλο του Καλύτερου Τρομαχτή. Το "Μπαμπούλες Πανεπιστημίου"μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί. EXTRA: Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη αξέχαστη γνωριμία μας με τον μονόφθαλμο Μάικ και τον τριχωτό Σάλι, θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για μια εκπαιδευτική εκδρομή στη φοιτητική ζωή των δύο φίλωνπου υπήρξαν άσπονδοι, καθώς το μόνο που μοιράζονταν κάποτε ήταν η αντιπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον. Ο σκηνοθέτης του"Cars", Dan Scanlon, αναλαμβάνει το 3D prequel της μεγάλης εμπορικήςκαι καλλιτεχνικής επιτυχίας "Μπαμπούλες Α.Ε.", ενώ οι Billy Crystal και John Goodman επανέρχονται χαρίζοντας τη φωνή τους στα δύο απότα πιο διασκεδαστικά τέρατα όλων των εποχών: τον Μάικ Βασόβσκι και τον Τζέιμς Σάλιβαν.  Μια ταινία για όλη την οικογένεια.

Από πέμπτη 11/7 , είστε όλοι προσκεκλημένοι στον : Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ- THE BIG WEDDING.
Μια καλοκαιρινή κωμωδία που αξίζει να την παρακολουθήσετε στην θερινή αίθουσα. Η κωμωδία έχει θέμα την ιστορία μιας διαλυμένης οικογένειας, που προσπαθεί να συνυπάρξει στη διάρκεια ενός γαμήλιου Σαββατοκύριακου. Το εντυπωσιακό cast αποτελείται από τους Αμάντα Σέιφριντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθριν Χέιγκλ, Νταϊάν Κίτον, Ρόμπιν Γουίλιαμς και Σούζαν Σαράντον.